Life&style

Evo kako tvoj pas može postati gastro kritičar i zarađivati 900 kuna mjesečno?

  • Ako dobro poznaješ svog četveronožnog ljubimca i smatraš da bi bio dobar kušač, imamo posao za tebe (točnije za tvog ljubimca!)
  • Posao tvog psa bio bi da kuša hranu i zato biva plaćen: 100 funti odnosno 880 kuna na mjesec
  • Jedino što ćeš morati raditi je dokumentirati njegovu reakciju na novu hranu

Traže se tri psa koja će biti službeni pseći kritičari. Njihov zadatak na poslu? Hraniti se zdravom sirovom psećom hranom i za to biti plaćen 100 funti mjesečno (što je 880 kuna), uz naravno, besplatnu hranu kao privilegij.

 | Autor:

Za psa ovo može zvučati kao savršen posao (otkriti ćemo ti tajnu, i jest!), a ako si vlasnica psa možda se pitaš u čemu je kvaka? Pa, ako si strastvena u vezi zdravlja svog psa, jako si povezana s njim, toliko da možeš pročitati njegove emocije i ponašanje, i ne smeta ti dokumentirati njegov put za vrijeme "eksperimenta" u kojem će jesti sirovu prehranu pa ni fotografirati ih kroz ovaj pokus neće biti teško, tada zapravo shvaćaš da nema kvake.

10 mitova o psima u koje smo svi povjerovali, a nemaju veze s istinom

Naime, proizvođači hrane za pse na svojoj su web stranici objavili "natječaj" jer su lansirali novi asortiman sirovih obroka za pse i žele steći uvid u kvalitetu hrane, a u tome će im najbolje pomoći kušači. Kvaliteta njihove sirove hrane im je najvažnija, a tko bi je mogao bolje prosuditi nego sami psi? 

Možda vas zanima Mladi danas radije brinu o biljkama i kućnim ljubimcima, nego o djeci. Tvrde kako za to postoji dobar razlog Rubrika Life&style Life&style

Svaki će se pseći kritičar biti plaćen 100 funti mjesečno, što je oko 880 kuna, a također će dobivati sirove obroke punih 30 dana. Posao je otvoren za sve pasmine bilo koje dobi, međutim psi s ozbiljnim zdravstvenim stanjima ne bi se trebali prijavljivati. Psi koji pate od nadimanja, imaju lošiju dlaku, neugodan zadah, ponekad su lijeni potiču se na prijavu, jer su to simptomi pri kojima sirova hrana može pomoći i izravno poboljšati zdravstveno stanje psa.

Možda vas zanima Ako imaš psa, obavezno ga podragaj prije nego napustiš svoj dom. Evo zašto je to važno Rubrika Life&style Life&style

 | Autor:

Vlasnici psa morat će ispunjavati upitnike (koje će dobivati e-poštom), dokumentirajući reakciju svog ljubimca na novu hranu. Povratne informacije uključivat će napomenu o općem ponašanju psa, temperament, razinu energije kao i neke fizičke čimbenike, poput kvalitete dlake i postojanosti stolice.

 | Autor:

Vlasnici će se također poticati da vode video dnevnike u kojima snimaju značajne razlike u ponašanju svog psa koje bi prizvođači voljeli podijeliti na svojim društvenim mrežama, stoga ako vam to nije ugodno ne preporučuju da se prijavite. 

Nadaju se da će svoje pseće kritičare pronaći do 31. ožujka, pa ako misliš da je krajnje vrijeme da tvoj voljeni pas doprinese prihodu kućanstva ispuni prijavu.

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

 

 
Photo: Shutterstock

Komentari 0