Life&style

Evo kako će Liam Hemsworth izgledati kao 'Vještac' umjesto Henryja Cavilla, mnogi nisu presretni

  • Vrijeme Henryja Cavilla kao Geralta od Rivije u seriji 'Vještac' (The Witcher) je završilo, prije nekoliko dana izašle su posljednje epizode treće sezone hit serije
  • Liam Hemsworth će ga zamijeniti od četvrte sezone, a umjetna inteligencija pokazala nam je kako će izgledati kao novi Geralt od Rivije
  • Fanovi nisu baš oduševljeni, nekako se čini da će biti teško prežaliti Cavillea
  • Pročitaj više: Netflix je žrtvovao Liama Hemswortha kako bi spasio treću sezonu 'Witchera', Cavill uživa u ovome

Omiljeni glumac Henry Cavill otkrio je prošle godine da će se povući sa svoje glavne uloge u Netflixovoj seriji 'Vještac'. Umjesto njega će Geralta od Rivije ubuduće glumiti Liam Hemsworth, od četvrte sezone nadalje.

 | Autor: YouTube YouTube

Brojni fanovi ove hit serije jako su razočarani do te mjere da su čak pokušali pisati peticiju da Cavill ostane u seriji, ali, na njihovu žalost, ništa se nije promijenilo. Stigla je treće sezona 'Vješca' u dva dijela, a prije nekoliko dana prikazane su posljednje epizode u kojima su se obožavatelji oprostili od Cavilla kao Geralta od Rivije.

Jodie Turner-Smith Možda vas zanima Velike glumačke promjene u Netflixovoj hit seriji 'Spolni odgoj', evo što smo saznali o četvrtoj sezoni Rubrika Life&style Life&style

Treća sezone nije doživjela očekivani 'hype' i veliku popularnost kao prethodne dvije sezone, najvećih dijelom zbog razočaranja i protesta fanova koji ne mogu prežaliti Cavillov odlazak. Istovremeno, neki su se bacili na posao istražujući kako bi Hemsworthova verzija lika mogla izgledati. A u tome im je pomogla i umjetna inteligencija, koja je pomogla jednom fanu kreirati video isječak koji nam je pokazao kako će Hemsworth izgledati kao Geralt od Rivije u četvrtoj sezoni hit serije. 

Videozapis obožavatelja, nazvan isječak 'prvi pogled', koristi deepfake tehnologiju, koji je umjestno Henryja Cavilla potpuno uvjerljivo kreirao lik Liama Hemswortha kako bi nam dao ideju o tome kako će on izgledati kao Geralt od Rivije. 

Deepafake koristi mogućnosti umjetne inteligencije kako bi savršeno uvjerljivo neku osobu zamijenio drugom. Već neko vrijeme se na Tik Toku mogu vidjeti deepfake primjeri u slučaju Toma Cruisea, a rezultati su doista facinantni. Zapravo, toliko su uvjerljivi da se mnogi boje zloupotrebljavanja. Tako je nedavno i Keanu Reeves izjavio da je deepfake tehnologija zastrašujuća i da će ljudima biti izazovno nositi se s takvom vrstom tehonologije.

 | Autor: Netflix Netflix

 | Autor: YouTube YouTube

Što se tiče Cavilla i Hemswortha, ovo je definitivno velika promjena koja bi mogla jako utjecati na popularnost serije, a neki fanovi predviđaju da 'Vještac' neće preživjeti dalje od sljedeće četvrte sezone, iako se unaprijed najavljuje i peta sezona. Unatoč lošoj vibri, Liamu Hemsworthu želimo sve najbolje u preuzimanju glavne uloge, a četvrtu sezonu 'Vješca' očekujemo tijekom 2024. godine.

Igra lignje, Lee Jung.jae Možda vas zanima Zvijezde hit serije 'Igra lignje' otkrio je novosti o drugoj sezoni, evo kad bismo mogli gledati nove epizode Rubrika Life&style Life&style
Photo: Netflix

Komentari 0