Life&style

Evo čega se sve heteroseksualni muškarci odriču kako ne bi djelovali homoseksualno

  • Jedan aktualni Reddit-thread pokazuje koliko muškost može biti osjetljiva
  • Naime, ne vlada samo kod nas „strah i prezir“ prema svemu što makar i u malom postotku asocira na nešto „strašno“ – homoseksualno!
  • Pogledaj što su muškarci otkrili u tom threadu – teško je povjerovati, znamo…

Koliko je osjetljiva i krhka muškost znamo barem od nedavno provedenog istraživanja u kojem se pokazalo da muškarci ne žele biti ekološki osviješteni – kako ne bi djelovali kao homoseksualci! Dakle, dokazano je da muškarci svjesno ne koriste platnene vrećice koje se mogu više puta iskoristiti – iz straha da će ih smatrati homoseksualcima!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The mega powers brother!

A post shared by Machomadness (@madnesssavage) on

Krhka muškost

Korisnik s nazivom ma-dam-bluebery pozvao je heteroseksualne muškarce da priznaju čega se sve odriču ili što izbjegavaju samo zato da ne djeluju homoseksualno. Već nakon jednog dana se ispod posta sakupilo više od 15.000 komentara – u kojima su uglavnom muški korisnici podijelili koje navike, hobije ili sklonosti za njih ili u njihovoj okolini slove kao homoseksualne. To je pokazalo koliko muškarci pate od igranja uloga…

'Pravi muškarci' ne peru zube i daju svojim testisima dovoljno prostora

Na treadu se nalaze najapsurdnije priče: jedan korisnik ispričao je da su ga jednom proglasili homićem zato jer je čitao te koristio knjižnu oznaku. „Pravi muškarci valjda trebaju pojesti stranicu kad je pročitaju“, bio je jedan od komentara na tu priču.

Korisnik writerintheory1382 komentirao je da je jednom bio sa svojim tastom u kinu i ovaj je smatrao kako će ih smatrati homoseksualcima ako će sjediti zajedno u kinu. Korisnik Untraceablez je kao dijete dobio savjet od oca da ne sjedi s prekriženim nogama – naime, to je jasan znak homoseksualnosti. Jednom drugom korisniku rečeno je da si umjesto šivanja treba potražiti drugi hobi – jer samo žene i homoseksualci šiju.

via GIPHY

U threadu se navode i predmeti koje koriste isključivo homoseksualci, a među njime našli su se: zubni konac, kokteli, kišobrani ili slamnati šeširi. Ići često na ručak ili večeru u restoran ili slušati bandove sa ženskim glavnim vokalom također nije hetero-ponašanje. A najgore je kad heteroseksualni muškarac prizna da smatra drugog muškarca lijepim…
 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Emily_Rohu

    Emily_Rohu

    Lagan posao na mreži, pridružite se sada i počnite zarađivati više od 500 USD dnevno. Prošli mjesec zaradio sam i primio 27392 dolara od ovog lakog posla, dajući maksimalno 3 sata dnevno. Izuzetno je jednostavno poslovati i redovito zarađivati od ... prikaži još!