Life&style 29. svibnja 2015.

Ethno remake glazbena rapsodija u izvedbi Ivana Jelića

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog (mala dvorana), ugostit će 09.06.2015. s početkom u 19:30 sati, mladog akademskog pjevača Ivana Jelića na kojem će publici predstaviti svoj projekt Ethno Remake.

Odličnih glazbenih mogućnosti Ivan Jelić kroz svoj glazbeni opus želi staro narodnim pjesmama dati novi sjaj uz vrhunsku interpretaciju te ih prilagoditi svom načinu shvaćanju glazbe.

 | Autor:

Iako se radi o mladom glazbeniku, više nego odličan pokazatelj njegove kvalitete svakako je i suradnja sa svjetski poznatim virtuozom na lutnji, Edinom Karamazovim koji je s Jelićem svirao nekoliko pjesama na nedavnom predstavljanju Ethno Remakea u Zenici. Suradnja ovih dvaju glazbenih virtuoza svakako će se nastaviti u karijeri ovog perspektivnog  mladog glazbenika.

 | Autor:

Ivan Jelić, hrvatskoj se publici predstavio najavom glazbenog spota za pjesmu ‘To je bila ljubav’ iz filma Cigani lete u nebo Martyna Nersesyana koji je snimio s poznatom violončelisticom Anom Rucner i koji će svoju premijeru imati nakon zagrebačkog koncerta. Uz Anu Rucner koja će biti jedna od gošći koncerta, na sceni u Lisinskom Ivanu Jeliću pridružit će se i klapa Leggiero te Folk Finger Trio, a pripremljena su još mnoga glazbena iznenađenja za sve ljubitelje vrhunske staronarodne glazbe.

 | Autor:

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski biti će tako odlična prilika da se Ivan Jelić predstavi zagrebačkoj publici, pokaže zašto ga mnogi smatraju budućom glazbenom zvijezdom te pokaže vokalne mogućnosti koje mnoge ostavljaju bez daha. A svi posjetitelji imat će priliku vidjeti i doživjeti poimanje glazbe na jedan šarmantniji, romantičniji način i osjetiti je svim svojim osjetilima.

Slike detaljnije pogledaj u galeriji...

Komentari 0