Life&style
Ovi novi simboli bit će dostupni na WhatsAppu & Co. u 2022. godini

Emoji alarm! Evo kakvi emotikoni stižu na Whatsapp i Facebook tijekom 2022. godine

  • Emotikoni su sada sastavni dio naše svakodnevice
  • Neki uvijek koriste iste, drugi vole otkrivati nove
  • A mi ćemo ti otkriti koji nas novi simboli očekuju 2022. godine

Emotikoni su postali neizostavan dio naše svakodnevne rutine „razgovora“. Koje najčešće koristiš? Možda lice sa suzama radosnicama, crveno srce ili palac gore? Prema konzorciju Unicode, ti su emojiji bili među najpopularnijima u 2021. godini. 

Sada je jasno i koji emotikoni će biti dodani u novoj godini. Uz Unicode verziju 14, 37 novih simbola naći će se na repertoaru WhatsAppa & Co. i bit će dostupni svima. Time se broj emojija povećava na 3.633. Ovo su novi:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by funk (@funk)

Uz nove, zanimljive verzije smajlija, poput lica koje se topi, trol ili usta koja grizu usnu također su uzbudljive. 

Kada će se točno simboli pojaviti na tvojoj emoji traci ovisi o tvom pametnom telefonu. Ali, do sredine godine svi bi trebali moći koristiti nove emotikone u messenger uslugama WhatsAppa, Facebooka, Twittera ili Signala.

Pogreške kod WhatsAppa mogu ugroziti vezu Možda vas zanima S ovih 5 pogrešaka u WhatsAppu možeš ugroziti svoju vezu, a neke stvari svi redovito radimo Rubrika Life&style Life&style

via GIPHY

Možda vas zanima Najnoviji emojiji su preslatki: Moći ćeš poslati emotikon koji se topi ili prekriva lice rukama Rubrika Life&style Life&style
Photo: Unsplash/Domingo Alvarez E

Komentari 0