Life&style

Emmyji u drukčijem izdanju: Jennifer Aniston gasila požar, a evo tko je oduševio glamuroznim haljinama

  • Ovogodišnja virtualna dodjela nagrada Emmy ni po čemu nije bila obična, a mnogima je nedostajao glamur crvenog tepiha – ipak, našla su se pokoja iznenađenja  
  • Mnogima je iznenađenje i nagrada za najbolju žensku ulogu, a dodjelom nagrada dominirali su serije "Nasljeđe","Schitt‘s Creek" i "Čuvari" 
  • Voditelj Jimmy Kimmel i Jennifer Aniston gledateljima su priuštili pravu malu predstavu, a nisu baš svi odustali od glamuroznih večernjih toaleta 

Ovogodišnja dodjela nagrada Emmy bila je po mnogočemu drugačija. Zbog pandemije izostao je glamur crvenog tepiha, a producenti su poslali setove s kamerama i mikrofonima svim nominiranima diljem svijeta koji su naposljetku sami birali kakve će ih, kada će ih i gdje publika vidjeti. No, osim dobro osmišljene virtualne dodjele kakvu dosad nismo gledali, bilo još ponekih iznenađenja, počevši od najvažnijeg – dodjele samih nagrada

Možda vas zanima Kristen Bell otkrila je neglamuroznu stranu odijevanja za crveni tepih Rubrika Stars Stars

Najveće iznenađenje večeri, pišu mediji, tako je dodjela nagrade za najbolju žensku ulogu u dramskoj seriji koja je otišla u ruke 24- godišnje Zendayi. Mlada glumica  koja je u HBO-ovoj "Euforiji" glumila tinejdžerku ovisnicu iza sebe je tako ostavila favoritkinje Lauru Linney ("Ozark") i Jennifer Aniston ("Jutarnji šou").  

Nagrada za najbolju dramsku seriju pripala je HBO-ovom ‘’Nasljeđu'’, priči o podjelama u obitelji medijskog mogula. Nagradom najboljeg glumca okitio se Jeremy Strong koji je u seriji zaigrao ulogu sina- gubitnika. Osim toga, ‘’Nasljeđe’’ je dobilo i nagrade za scenarij i režiju.

Najviše nagrada, njih devet, pobrao je neočekivani hit male televizijske mreže Pop TV - serija "Schitt's Creek" o bogatoj obitelji koja je prisiljena živjeti u derutnom motelu. HBO-ova drama "Čuvari", prožeta rasnim temama, dobila je nagradu za najbolju mini seriju i najbolji scenarij.

Jennifer Aniston i Jimmy Kimmel pobrinuli su se za zabavne trenutke 

Novi uvjeti dodjele nagrada koja se emitirala online uživo na ABC-ju, čini se, inspirirali su voditelja Jimmy Kimmela i glumicu Jennifer Aniston koja mu je pomagala. Naime, prije nego što su izgovorili ime pobjednice u kategoriji za najbolju žensku ulogu u humorističnoj seriji (Catherine O'Hara, Linda Cardellini, Issa Rae, Christina Applegate, Tracee Ellis Ross i Rachel Brosnahan)  Jennifer i Jimmy dezinficirali su kuvertu i bacili je u koš, a potom i zapalili. Jennifer su potom dodali aparat za gašenje požara koja je ‘spasila situaciju’, a voditelj je zatim otkrio da kipić kući nosi Catherine O'Hara za ulogu u seriji 'Schitt's Creek'. 

Svečane toalete ipak nisu izostale

Iako je zbog pandemije dodjela odisala kućnom atmosferom, a glumačkim zvijezdama dala priliku da svoje nagrade prime u nešto opuštenijem izdanju, o nekim modnim izdanjima ipak se pričalo. 

Dobitnica Zendaya pozornost je plijenila u voluminoznoj haljini Christophera Johna Rogersa koja u prvi plan stavila glumičin dekolte. Neobičnu haljinu Zendaya je upotpunila s cipelama Christiana Louboutina, crnim salonkama koje je osvježio svjetlucajući dodatak u obliku srca.

No, njezina druga toaleta te večeri, glamurozna haljina na točkice i gornjim dijelom u obliku svjetlucajućeg topa, još je više oduševila gledatelje. Haljinu potpisuje Giorgio Armani Privé.

Potrudila se i Tracee Ellis Ross koja je za ovu priliku odabrala zlatnu lepršavu haljinu Alexandrea Vauthiera, a upotpunila je Jimmy Choo salonkama u istoj boji. Tracee je u haljini koja plijeni pozornost istaknula dekolte te dubokim prorezom i vitke noge, a dozu zaigranosti omogućili su voluminozni volani. 

Uvijek elegantan Jennifer Aniston ostala je vjerna svome izričaju te se odlučila za crnu jednostavnu i efektnu haljinu koju potpisuje John Galliano za Christian Dior. A sofisticiran i besprijekoran izgled upotpunila je Diorovim sandalama te istaknutijom ogrlicom. 

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Photo: Screenshot/aperolspritzofficial

Komentari 0