Stars

Kristen Bell otkrila je neglamuroznu stranu odijevanja za crveni tepih

Na dodjeli Emmy-ja, glumica je zablistala u cvjetnoj haljini, a dan nakon na Instagramu je otkrila drugu stranu svog tog glamura

Kada zvijede kroče crvenim tepihom, onda najčešće izgledaju savršeno i bez ikakvih mana. Svaki detalj je na svom mjestu, a cijeli outfit planira se danima unaprijed. No sve to ima i drugu stranu koja je daleko manje glamurozna od krajnjeg ishoda koji je predstavljen javnosti. A pogled s "druge strane" pružila nam je Kristen Bell, koja je dan nakon dodjele Emmy nagrada otkrila neglamurozne detalje oko svog outfita. Glumica je na dodjeli zablistala u cvjetnoj Zuhair Murad haljini s dubokim dekolteom, koji je zasigurno natjerao mnoge da se zapitaju hoće li otkriti i više no što treba.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Upravo na to pitanje Kristen je odgovorila na svom Instagramu, smješnom objavom na koj je objasnila kako strateški, pomoću ljepljive trake, zadržati sve na mjestu.

 

Šaljiva glumica otkrila je i druge beauty tajne, uoči dodjele nagrada i bez srama pozirala s ljepljivim maskama za lice, špangicama i komadom pizze, kojim se i umazala po licu.

 

 

 

 

The shading on my chin tonight was courtesy of @pizzasauce. #pizzasauce #emmys

A photo posted by kristen bell (@kristenanniebell) on

 

Photo: Getty Images

Komentari 0