Life&style 18. kolovoza 2014.

Emmezeta otvara centar na Žitnjaku

1/13

Emmezeta, omiljeni trgovac namještajem, elektronikom i bijelom tehnikom, 19. kolovoza otvara novi centar na Žitnjaku. Nakon ovog otvaranja, Emmezeta centri će vrlo brzo biti otvoreni i u Rijeci, Slavonskom Brodu te u Zagrebu na Jankomiru.

Emmezeta, kompanija u sastavu Conforama grupe sa sjedištem u Francuskoj, otvara novi centar na zagrebačkom Žitnjaku. Četvrti po redu centar, koji se nalazi u prostoru koji je do sada zauzimala Kika, prostire se na 20.000 kvadratnih metara, od čega više od 11.000 kvadratnih metara prodajne površine, a parkirati se može na gotovo 400 besplatnih parkirnih mjesta.

 | Autor:

Kupce u novootvorenoj trgovini očekuje asortiman koji broji više od 15.000 proizvoda, i sastoji se od namještaja, dekoracija  i opreme za kućanstvo, kao i elektronike i bijele tehnike. Jedan od najjačih aduta kojima Emmezeta privlači kupce osim niskih cijena svaki dan, svakako je ponuda elektronike i bijele tehnike, koja čini čak 35 posto asortimana. U novootvorenoj trgovini na Žitnjaku upravo ovaj asortiman je snažno zastupljen, pa tako centar predstavlja najveću i najbolje opremljenu trgovinu multimedije i bijele tehnike u Hrvatskoj.

 | Autor:

„Za kupce, koji su Emmezetu odavno prepoznali kao omiljenog prodavača tehnike i proizvoda za dom, čemu svjedoči i 300.000 članova našeg kluba vjernosti, ovo su izvrsne vijesti. Sada će Emmezetina velika i atraktivna ponuda biti lakše dostupna i kupcima u istočnom dijelu Zagreba, a uskoro i u ostatku Hrvatske”, rekao je predsjednik uprave Emmezete i Conforame Italija Slobodan Školnik.

 | Autor:

Ukupna investicija Grupa Steinhoff International, koja je vlasnik i Conforame i Kike, u Hrvatskoj je do sada oko 150 milijuna eura. Osim otvaranja Emmezete na Žitnjaku, Grupa je odlučila je uvesti i druge promjene na hrvatskom tržištu, pa će do kraja godine svi Kika centri u Hrvatskoj postati Emmezeta centri. Kupci tako mogu očekivati otvaranje Emmezete u Rijeci već u rujnu, a uskoro i u Slavonskom brodu, kao i u Zagrebu na Jankomiru. Uprava Emmezete je umjesto zabavnog sadržaja za kupce odlučila obilježiti donacijom 70.000 kuna vrijednog namještaja i tehnike SOS Dječjem selu Hrvatska. Zahvaljujući ovoj donaciji u vrlo kratkom roku biti će namještena dva stana u obližnjem naselju Sopnica. Jedan od tih stanova namijenjen je mladima u programu polusamostalnog života, koji nakon završene srednje škole počinju svoj samostalni život. U drugom stanu biti će smještena SOS obitelj – majka i troje djece u njenoj skrbi.

Više slika pogledajte u galeriji...

Komentari 0