Life&style

Slavni dvojac iz kultne serije 'Pravi detektiv' ponovno zajedno, ovaj put u novoj humorističnoj seriji

  • Dva slavna glumca koja su odradili sjajan posao u seriji 'Pravi detektiv' ponovno su se sastali na snimanju nakon devet godina 
  • Matthew McConaughey i Woody Harrelson glumit će u humorističnoj seriji za Apple TV+
  • Ono što je posebno zanimljivo u cijeloj priči je da će glumiti – sami sebe! 

Ljubitelji 'Pravog detektiva' mogu biti sretni: Woody Harrelson (61) i Matthew McConaughey (53) ponovno zajedno snimaju seriju. Još uvijek neimenovani Apple TV + format komedije, koji će se u početku sastojati od deset polusatnih epizoda, ideja je producenta i scenarista Davida Westa Reada (između ostaloga, bio je izvršni producent serije 'Schitt's Creek').

Možda vas zanima Saul Goodman postao je isfrustrirani profesor engleskog. Nova serija Boba Odenkirka izgleda odlično Rubrika Life&style Life&style

McConaughey i Harrelson će glumiti verzije samih sebe. Naime, živjet će sa svojim obiteljima na McConaugheyevom ranču u Teksasu. 

 | Autor: Instagram Instagram

Naravno, (pre)blisko okruženje će ovo prijateljstvo staviti na kušnju. U najavi stoji kako je to dirljiva priča o nevjerojatnom paru „koja se vrti oko čudne i predivne veze između Matthewa McConaugheyja i Woodyja Harrelsona“. Dvojica glumaca i dugogodišnji prijatelji navedeni su kao izvršni producenti uz Reada.

Ponovni susret nakon devet godina

McConaughey i Harrelson glumili su detektive državne policije Louisiane, Rusta Cohlea i Martyja Harta, u HBO-ovoj kriminalističkoj dramskoj seriji 'Pravi detektiv' iz 2014. godine. U drugoj sezoni (2015.) Colin Farrell i Vince Vaughn preuzeli su ulogu detektiva, u trećoj sezoni 2019. je Mahershala Ali u jednoj od glavnih uloga. 

 | Autor: HBO HBO

Jodie Foster glumi detektivku Liz Danvers u novoj četvrtoj sezoni 'Pravog detektiva'. Zajedno s kolegicom Evangeline Navarro istražuje zločine na Aljasci.

Možda vas zanima Trailer za treću sezonu hit serije 'Only Murders in The Building' potvrdio je angažman slavne glumice Rubrika Life&style Life&style
Photo: HBO

Komentari 0