Life&style
Druga sezona serije 'Industrija'

Druga sezona iščekivane serije 'Industrija' vratila se na HBO, a s njom i omražena, hladnokrvna Harper

  • HBO i HBO Max počeli su prikazivati drugu sezonu serije 'Industrija', uzbudljiv pogled u svijet investicijskog bankarstva
  • Između svih nedopuštenih droga, izdaja i pada dionica, ovo je serija koja će te uvjeriti kako bi dosadan život mogao biti bolja opcija
  • Želiš znati kada gledati nove epizode ove korporativne noćne more s visokim ulozima? Onda čitaj dalje…

Dakle, vratila se najstresnija serija na televiziji. Ovog ponedjeljka, 1. kolovoza, premijerno je prikazana 1. epizoda druge sezone ('Tata') na HBO i HBO Max. Sve je u vezi s terorom povratka na posao te o suočavanju s post-COVID svijetom. Nakon ovog tjedna nove će se epizode premijerno emitirati svaki tjedan (u ponedjeljak u večernjem terminu) sve do 19. rujna.

Snima se 5. sezona serije Virgin River Možda vas zanima Snimanje pete sezone hit serije 'Virgin River' već je počelo, evo što zasad znamo Rubrika Life&style Life&style

Postoji li najava za 2. sezonu 'Industrije'?

Naravno, postoji, a nagoviješta da će serija biti krcata trima stvarima: poslovnim dogovorima, seksom i gomilom pitanja. Trailer čak dolazi sa sloganom „Sreća prati hrabre“, latinskim izrazom i vjerojatno paralelom s razdobljem kada je bio značajan uspon kriptovalute. 

Tko je u glumačkoj ekipi 2. sezone 'Industrije'?

Sretan povratak Myha'li Herrold kao Harper, jednom od najhladnokrvnijih i moralno najpokvarenijih likova na TV-u. O, kako nam je nedostajala! Ali, Harper nije jedina koja se vratila. Glume i Ken Leung kao Eric, Harperin šef; Marisa Abela kao Yasmin, ambiciozna i bogata članica odjela za prodaju stranih valuta; David Jonsson kao Gus, bivši zaposlenik Pierpointa; i Harry Lawtey kao Robert, još jedan član CPS deska. Ova sezona će također pratiti jednog od HBO-ovih omiljenih glumaca: Jaya Duplassa, koji glumi upravitelja hedge fondova po imenu Jesse Bloom.

 | Autor: HBO HBO

Kako je završila 1. sezona 'Industrije'?

Posljednja epizoda prve sezone serije 'Industrija' vrtjela se oko toga hoće li Robert, Gus, Yasmin i Harper dobiti stalni posao u Pierpointu. Svi oni imali su dobre razloge za ostanak i još bolje za otpuštanje. Robert nije samostalno vodio posao, ali se pokazao kao miljenik klijenata. Gus se dosljedno borio protiv Pierpointove otrovne kulture i namjerno je uprskao svoj posljednji intervju, što mu je stavilo metu na leđa. Yasmin je koristila šefove seksualne napade kako bi ga ucjenjivala. Što se Harper tiče... ona je Harper. Bila je jedina maturantica Pierpointa koja je uspjela sama pokrenuti posao, ali je također pokušala ucijeniti šefa za seksualno zlostavljanje i usput stekla više neprijatelja nego prijatelja.

Zatim je tu bio Eric. Na pritisak menadžerice Darije (Freya Mavor), Harper se javila i priznala da ju je Eric verbalno vrijeđao te da ju je jednom zaključao u uredu. Daria i Yasmin htjele su iskoristiti ovu optužbu da maknu Erica i počnu mijenjati Pierpointovu kulturu za manje jezivu. Ali, kad je Harper shvatila da je Daria vidi samo kao žrtvu, promijenila je pjesmu.

 | Autor: HBO HBO

Prva sezona serije 'Industrija' završila je tako da su Harper, Yasmin i Robert dobili poslove s punim radnim vremenom. Gus je otišao. Što se tiče Erica, on je uspio ostati zahvaljujući podršci od Harper, a Daria je na kraju bila ta koja je otpuštena zbog njegovanja zlostavljačkog radnog okruženja. 

Snima se 3. sezona serije Bridgerton Možda vas zanima Predobro! Novi video sa seta 3. sezone Bridgertona nudi rijedak pogled iza kulisa Rubrika Life&style Life&style
Photo: HBO

Komentari 0