Life&style

Donosimo ti najbolji vodič za kupovinu, trikove za rasprodaje i super poklon bon!

  • Dosta trošiš, ali ne možeš se baš pohvaliti super ulovima?! 
  • Bez brige, mnogima se to događa
  • Zato donosimo specijal Smart Shopping powered by Westgate uz pomoć kojeg ćeš savladati sve tajne pametnog shoppinga 

Super je ovo doba, sunčano je, godišnji ili je tu ili će svaki čas, koža nam izgleda ljepše, a izlozi trgovina mame svijetlim, prozračnim i tako ženstvenim komadima... od kojih su još mnogi sniženi! Shopping je gušt, za mnoge tu nema dileme, no što ako ti kažemo da za svoj novac možeš dobiti više? Ne zezamo se, postoje neka (nepisana) pravila o kupovini koja će ti pomoći da uspiješ i dalje uživati u shoppingu, a da kasnije ne strahuješ od suočavanja sa stanjem svog računa. Zato ti donosimo specijal Smart Shopping powered by Westgate uz koji ćeš uspješno savladati umijeće vrsnog kupca i koji će ti pomoći da tvoj ormar bude prilično pun, baš kao i tvoj tekući. 

 | Autor:

Recimo, sigurno ti se za vrijeme rasprodaja dogodi da dođeš kući punih vrećica, ali kad počneš probavati sve te stvarčice, počneš se pitati što ti je to trebalo, a sve vrećice ostanu na dnu tvog ormara... zauvijek nenošene. Nisi jedina, mnogi ne znaju kako dobro iskoristiti sniženja i po povoljnoj cijeni kupiti ono što im stvarno treba, zato ti tvoja frendica miss7 donosi prave upute uz koje ćeš postati sale-ekspertica. Isto tako, ne možeš se ufurati u kupnju zimskih komada kada je vani 30 u hladu? 

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram
Šteta, jer nevjerojatno se isplati sada kupiti kaput ili čizme koje ne samo da ćeš nositi iduće zime, već još mnogo njih pa smo odlučili ti pokazati na kakve hladnosezonske stvari treba baciti oko ovih dana, koje haljine ćeš moći nositi sada, a i na jesen, ali i zbog čega ti ne treba 100, već samo 10 beauty proizvoda da bi zablistala punim sjajem (a usput i da tvoja kupaonica više ne podjeća na tvorničko skladište). Podsjetit ćemo te i na to kako od shoppinga možeš iskoristiti najviše, a usput se i dobro provesti te ti pokazati kako s klincima dan proveden u shopping centru ne mora bit noćna mora već vesela obiteljska zabava. 

Ali, znaš da mi uvijek volimo ići korak dalje pa te i darujemo - skokni na Smart Shopping specijal i saznaj kako osvojiti tisuću kuna vrijedan poklon-bon Westgate Shopping Cityja i - uživaj u kupovini! 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0