Life&style

Domaći brend izrađuje personalizirane otirače koji će nasmijati i goste i ukućane

Unatoč tome što možda na prvi pogled otirači i ne igraju neku ulogu kada je u pitanju uređenje doma, zapravo se radi o detaljima koji mogu biti puno zabavniji i posebniji nego što to obično jesu. Kažu da je prvi dojam važan i da rijetko vara, a upravo je otirač jedan od prvih detalja koji se vidi kada ti netko dolazi u posjet.

Stoga, kako bi dojam bio na razni, razmisli o tome da nabaviš personalizirani otirač koji može sadržavati što god poželiš. Iza ove ideje krije se Mirela Vučić, idejna začetnica i dizajnerica koja je na ideju došla tako što joj je i samoj trebao novi otirač, ali nije željela nešto uobičajeno. Nedugo zatim izrađen je prvi prototip i Mirela je krenula dalje razvijati svoje ideje. „Prva kreacija iz studia Iskrica dizajna je prvi hrvatski personalizirani otirač “CROtirač” koji je vrlo brzo prepoznat kao originalan novitet na tržištu proizvoda za uređenje doma te poslovnih prostora“, govori Mirela.

Što se tiče same izrade, radi se o, vjerovali ili ne – ručnom oslikavanju svakog otirača. Naime, Mirela iscrtava, odnosno ispsuje željene motive klijenata, a zatim je vrijeme za sušenje te apliciranje zaštitnog sloja. „Vjerujem da okruženje onim što volimo pozitivno utječe na naš život. Individualan prijateljski pristup kupcima i originalnost osigurali su mi bazu stalnih kupaca koji nam se iznova vraćaju s povjerenjem“, dodaje Mirela koja se uvijek maksimalno trudi ispoštovati želje svojih klijenata i njihov otirač učiniti najposebnijim mogućim.

 | Autor: Instagram / @personalizirani_otirac Instagram / @personalizirani_otirac Foto: Instagram / @personalizirani_otirac  | Autor: Instagram / @personalizirani_otirac Instagram / @personalizirani_otirac Foto: Instagram / @personalizirani_otirac

Naravno, osim personalizirane verzije, moguće je kupiti i neki od već ponuđenih otirača koji su jednako fora i lijepi jer osim s klasičnim napisima, dolaze i u obliku brojnih simpatičnih doskočica. Proces personalizacije također je maksimalno pojednostavljen te na službenoj stranici brenda postoji rubrika u kojoj to možete sami učiniti i već nakon nekoliko minuta dobiti uvid u to kako će vaš otirač otprilike izgledati.

Nama se sve ovo čini kao jako fora ideja za vlastiti dom, ali i kao poklon nekome tko se tek uselio ili je u procesu selidbe!

 | Autor: Instagram / @personalizirani_otirac Instagram / @personalizirani_otirac Foto: Instagram / @personalizirani_otirac

 | Autor: Instagram / @personalizirani_otirac Instagram / @personalizirani_otirac Foto: Instagram / @personalizirani_otirac

Možda vas zanima Domaći brend 'Passion Palma' ima najslađe kućne kompletiće sa srcima - rado bismo ih nosili i van kuće Rubrika Moda Moda

 

Photo: Instagram / @personalizirani_otirac
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    hehe