Life&style

Dom & Vrt za sve zaljubljenike u prirodu i interijere

Večernji.hr predstavlja vam novu podstranicu na kojoj svakoga dana donosi savjete za savršen Dom i vrt. Na stranicama Doma & Vrta svakodnevno pronađite savjete stručnjaka i prošetajte se najljepšim hrvatskim kućama i stanovima.

Osim već čuvenog Vrtlarskog dnevnika Kornelije Benyovsky Šoštarić, pročitajte i blog "Kako urediti dom", a kontinuirano pratite i nove blogove koji će vam nuditi savjete za uređenje vašeg životnog prostora i vrta.

 | Autor:

Sve novitete na području dizajna interijera i tajne najpoznatijih dizajnera naći ćete upravo ovdje. Ako niste sigurni kojim bojama osvježiti dnevni boravak ili kako urediti sobu svojih mališana, odgovore možete pronaći na stranicama Doma & Vrta. Doznajte kako urediti vrt iz bajke i travnjak na kojem će vam pozavidjeti svi vaši susjedi. Uz spomenuto, redovito potražite i vijesti s tržišta nekretnina.

Dom & Vrt nudi i cjelogodišnji sjetveni kalendar. U Vremeplovu Doma & Vrta prolistajte cijela stara izdanja legendarnog priloga Vrt koji su u Večernjem listu godinama čitale generacije i generacije zaljubljenika u biljke i povrtlarstvo, a koji iza sebe ima zavidnih 1415 brojeva.

 | Autor:

I pričama čitatelja namijenjen je velik prostor. Podijelite svoja iskustva i fotografije vašeg predivnog vrta! Razmjenjujte savjete za uzgoj biljaka i uređenje doma. Pokažite kako ste uredili balkon ili kako ste preuredili spavaću sobu. Dom & Vrt želi postati glavno mjesto za razmjenu iskustava svih zaljubljenih u uređenje prostora i uzgoj biljaka. Sve priče i savjeti naći će svoje mjesto na ovim stranicama.

Photo: None

Komentari 0