Life&style

'Dolina sreće': Posljednja sezona jedne od najboljih krimi serija stoljeća stigla je na Pickbox NOW

  • 'Dolina sreće' je jedan od BBC-jevih najboljih uradaka kad su u pitanju kriminalističke serije
  • The Guardian ju je uvrstio na 11. mjesto svog popisa 100 najboljih TV serija 21. stoljeća
  • Nakon fenomenalne prve i druge sezone, u trećoj narednica Catherine Cawood (Sarah Lancashire) otkriva ostatke žrtve gangsterskog ubojstva

Poznato je da veliki broj filmova i serija BBC-jeve produkcije obavezno vrijedi pogledati, a pogotovo se to odnosi na kvalitetne krimiće. Jedan od najboljih uradaka je svakako i kriminalistička serija 'Dolina sreće' (Happy Valley), čija je treća i posljednja sezona stigla na streaming platformu Pickbox NOW. 

 | Autor: BBC BBC

Nagrađivana serija osvojila je nagradu BAFTA za najbolju dramsku seriju, a The Guardian ju je uvrstio na 11. mjesto svog popisa 100 najboljih TV serija 21. stoljeća. Kritike za posljednju treću sezonu su izvrsne. Lucy Mangan, kritičarka koja piše za The Guardian, nazvala je posljednju epizodu treće sezone “brutalnom, nježnom, smiješnom, uvjerljivom i srceparajućom."

The Night Agent, Gabriel Basso Možda vas zanima Uzbudljiva nova serija o FBI agentu postala je broj jedan na Netflixu u samo dva dana Rubrika Life&style Life&style

Nakon fenomenalne prve i druge sezone 'Doline sreće', u trećoj narednica Catherine Cawood (Sarah Lancashire) otkriva ostatke žrtve gangsterskog ubojstva. Ovo otkriće pokreće nesretan niz događaja koji je dovode do Tommyja, oca njezina unuka Ryana i silovatelja njezine pokojne kćeri.

 | Autor: BBC BBC

U trećoj sezoni sjajnoj Sari Lancashire pridružili su se Ishia Bennison kao Joyce, Chord Melodic kao Sledge, Mete Dursun kao Gorkem i Shane Zaza kao Shaqif. U epizodama se još pojavljuju i imena poput Olivera Huntingdona ('The Rising'), Jacka Bandeire ('Sex Education'), Aleca Secareanua ('God’s Own Country') i Anthonyja Flanagana ('Gentleman Jack').

Photo: BBC

Komentari 0