Life&style

Dogodio se kreativni trenutak i u Amruševoj ulici osvanuo je novi maštoviti mural

Dio OMart kreativnog tima voditelja, čiji su članovi Miro Modul Petković, street art umjetnik i kaligraf, Melita Omeragić, akademska kiparice i Jelena Čulo, slikarica, nakon štete od nevremena, podario je novi mural posjetiteljima svog kreativnog prostora u Amruševoj!

 | Autor: OMart OMart

"U ove vruće ljetne dane, ponovno smo se okupili u našem kreativnom prostoru u Amruševoj i nakon što smo vidjeli štetu od nevremena, odmah nam se dogodio inspirativan trenutak! Tako smo vrlo brzo zasukali rukave, sanirali štetu od oluje, ponovno obojili zidove te krenuli u zajednički umjetnički proces izrade murala na ulazu u naš prostor" rekla je Melita Omeragić koja, osim što je kiparica, je i vlasnica OMart organizacije i waldorfska pedagoginja.

 | Autor: OMart OMart

Inspirirali su se djelima Mondriana, Picassa i Dalija čija im je estetika bliska te u kratkom vremenu izveli novo umjetničko djelo! Inače, OMart je za sljedeći tjedan organizirao smo niz besplatnih likovnih radionica za razne uzraste. "Za sve koje nas žele upoznati i posjetiti u novouređenom prostoru, a od rujna započinjemo s novom sezonom OMart umjetničko-pedagoških radionica za djecu, mlade i odrasle i jedva čekamo čuti komentare naših polaznika na novo djelo!“ poručili su. 

Photo: OMart

Komentari 0