Life&style 24. lipnja 2021.

dm ženska utrka osigurala više od 300.000 kuna za obnovu Odjela pedijatrije sisačke opće bolnice

dm utrka
Pr/Orijent.
  • Na prvu virtualnu dm žensku utrku prijavilo se 3012 trkačica, čime je za obnovu Odjela pedijatrije Opće bolnice dr. Ivo Pedišić u Sisku osigurana donacija u iznosu od 301.200 kuna
  • dm ženska utrka, održavala se diljem Hrvatske u periodu od 14. do 20. lipnja
  • U znak zahvale svima koji su se pridružili utrci, dm će donirati 100 kuna po prijavi

Prva virtualna dm ženska utrka, posvećena obnovi Odjela pedijatrije Opće bolnice dr. Ivo Pedišić u Sisku, održala se diljem Hrvatske u periodu od 14. do 20. lipnja. Zahvaljujući 3012 prijavljenih trkačica, za obnovu Odjela pedijatrije osigurana je donacija u iznosu od  301.200 kuna. U znak zahvale svima koji su se pridružili utrci, dijelili fotografije i odlučili odvojiti svoje vrijeme kako bi podržali donaciju, dm će donirati 100 kuna po prijavi, odnosno maksimalni iznos donacije koji predviđa da je svaka trkačica pretrčala dionicu od 10 kilometara.

Možda vas zanima... Pronašli smo genijalne dizajnerske komade na sniženju Rubrika Moda Moda

 | Autor: shutterstock shutterstock Žena koja trči

"U više od 30 gradova trčali smo kako bismo osigurali  bolju skrb malim pacijentima Opće bolnice „dr. Ivo Pedišić“ u Sisku, a djelatnicima bolnice bolje uvjete rada. U ime dm-a zahvaljujem svim trkačicama što su omogućile nastavak dugogodišnje tradicije dm ženske utrke kojom smo deveti put skrenuli pozornost na važnost odgovornog odnosa prema zdravlju i zajednici", izjavila je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

U svakom segmentu poslovanja, dm se posebno posvećuje boljitku zajednice i podršci najosjetljivijim društvenim skupinama. Upravo zato, aktivnosti povodom 25. obljetnice poslovanja u Hrvatskoj, dm je usmjerio ka građanima Sisačko-moslavačke županije. Uz donaciju sisačkoj općoj bolnici, dm će s više od 4 milijuna kuna podržati 32 projekta za pomoć potresom pogođenim područjima koja je odabrao u natječaju {ZAJEDNO} za Petrinju, Sisak i Glinu.

Komentari 0