Life&style

Djevojka objavila sliku s tatom s maturalne i, preslatko, istu sliku snimljenu 18 godina ranije

  • Amerikanka Tori Roach (19) na svom Twitteru podijelila je fotografiju sa mature na kojoj pozira s tatom
  • Zanimljivo je da Tori ima identičnu fotografiju snimljenu prije 18 godina 
  • Slika je vrlo brzo postala viralni hit te je oduševila javnost

I u Americi su u tijeku zabave povodom proslave mature pa brojni srednjoškolci objavljuju svoje fotografije s roditeljima. No fotografija Tori Roach posebno je privukla pozornost javnosti slikom s tatom. Riječ je o fotografiji oca i kćeri maturantice, no to ne bi bila nikakva posebnost da praktički ista slika nije snimljena i osamnaest godina ranije. Kako? 

 | Autor: screenshot/twitter screenshot/twitter

Naime mladi, stvarno mladi tata Dennis snimio se na vlastitoj dodjeli diploma s kćerkicom koja tada nije imala ni godinu dana. Tori Roach (19) podijelila je tu preslatku sliku na Twitteru, zajedno sa slikom snimljenom na njezin veliki dan po završetku srednje škole Huntsville u Teksasu te je njome odala počast tati.  Na prvoj slici, koja je slikana 18 godina ranije, njezin tata je u svečanoj odori maturanta s Tori kao jednogodišnjakinjom u naručju, a zanimljivo je da fotografija slikana u istoj školi. 

Možda vas zanima Kako da tvoj puder izgleda savršeno i traje dugo? Isprobala sam najbolji savjet vizažista i stvarno djeluje! Rubrika Beauty Beauty

Uz fotografije Tori je napisala: ''Za svakog tko pita, ovo je moj tata, on ima 37 godine i ne, nije sam. I da, imam brata na putu.'' Brojne reakcije i oduševljenje javnosti iznenadili su i samu Tori te je napisala: '' Iz malog sam mjesta i kod nas se ništa ne događa. Nisam očekivala ovoliki bum, a kad su slike izašle u javnosti, odmah sam nazvala obitelj i rekla da su svi podijelili slike, a tata je bio ponosan.''

 | Autor: Twitter/Tori Roach Twitter/Tori Roach

Tori Roach inače živi s tatom Dennisom, trudnom pomajkom Jamie te bratom Silasom. Zapravo je cijela obitelj zaslužna za ove fotografije jer su ih pronašli kopajući po starim slikama koje je Tori trebala za svoje predstavljanje. 

 

Photo: Twitter/Tori Roach

Komentari 0