Life&style

Ukrajinska djevojčica je rastopila srca pjevajući u skloništu pjesmu iz Snježnog kraljevstva

  • Video male Ukrajinke koja pjeva "Let It Go" iz Oscarom nagrađenog filma "Snježno kraljevstvo" osvojio je internet
  • Djevojčica je rastopila srca pjevajući pjesmu pred mnogobrojnim obiteljima u skloništu u Kijevu
  • Njezino je ime Amelia i sanja da će pjevati na velikoj pozornici pred brojnom publikom

Djevojčica od 8, 9 godina u podrumskom skloništu u glavnom gradu Ukrajine izvela je srceparajuću izvedbu Disneyjeve pjesme "Let It Go", a video je osvojio internet. Sigurnosna soba, puna obitelji i djece, utihnula je zbog djetetove zapanjujuće izvedbe hit pjesme iz filma "Snježno kraljevstvo", prema snimku koji kruži društvenim mrežama. Djevojčicino ime je Amelia i sanja da će pjevati na velikoj pozornici pred brojnom publikom.

Izbjeglice iz Ukrajine Možda vas zanima Airbnb je pozvao najmodavce da otvore domove za ukrajinske izbjeglice, odaziva ima Rubrika Life&style Life&style

Video je Marta Smekhova podijelila na Facebooku i skupio je preko 105 tisuća dijeljenja u samo nekoliko dana. Video je potpisan dugim tekstom koji je napisala Marta: "Vidjevši u jednom od skloništa u Kijevu, kako djeca crtaju svijetle slike u polumraku, nisam, naravno, mogla samo proći... zaustavila sam se i ponudila da napravimo malu izložbu da nekako ukrasimo ovo ne baš sretno mjesto... dječak i djevojčica zajedno su crtali - djevojčica je ispala tako prijateljski raspoložena, tako pričljiva..."

 | Autor: Screenshot Youtube Screenshot Youtube

Marta je nastavila: "Rekla mi je da osim crtanja voli i pjevati… i šapnula mi je da je njezin san pjevati na velikoj pozornici pred publikom... Kažem, vidiš li dušo koliko je ljudi ovdje? Za njih pjevaj. Bila je pomalo zabrinuta; ovo je prvi nastup pred publikom... Uzalud je brinula. Od prve riječi u skloništu nastala je potpuna tišina... svi su ostavili svoje poslove i slušali pjesmu ove djevojke koja je samo sijala svjetlo…"

 

"Čak ni muškarci nisu mogli suzdržati suze.. Video snimljen uz dopuštenje djevojčicine majke... obećala sam da će vidjeti mnogo ljudi! Amelia je ovo jako htjela... Pokazala sam ovaj video ljudima u različitim gradovima Ukrajine, vidjeli su ga stranci u različitim dijelovima svijeta! Amelia, tvoje pjevanje nikoga nije ostavilo ravnodušnim! Gledajte Rusi, protiv koga se borite! Samo se kukavica može boriti protiv civila, oduzeti djetinjstvo bespomoćnoj djeci! Naša djeca zrače svjetlošću, pa čak i u surovom mračnom podrumu ne trepće, nego još jače pali! A našoj djeci plješće cijeli svijet!"

Idina Menzel, koja je glumila lik Else u "Snježnom kraljevstvu" i otpjevala originalnu pjesmu, objavila je poruku podrške: "Vidimo te. Stvarno te vidimo."

Možda vas zanima Tko je prva dama Ukrajine? Olga i Volodimir znaju se još iz školskih dana, a zbog njega je odustala i od fakulteta Rubrika Life&style Life&style
Photo: Screenshot Youtube

Komentari 0