Life&style

Dijamantni prsten inspiriran Haribo bombonima savršen je za zaruke, ali ipak dolazi uz cijenu

  • Prosidba je događaj koji se pamti, a i rado prepričava cijeli život 
  • Imali li boljeg podsjetnika na tu uspomenu od intenzivnih emocija koji može pobuditi jedan sasvim neobičan, a tako poznat zaručnički prsten?
  • S tom mišlju vodila se zlatarnica Taylor&Hart koja je napravila repliku Haribovog gumenog bombona u obliku prstena, a cijena pravog nakita je baš prava sitnica!

Bliži se Valentinovo, a mnogi parovi baš oko ovog najromantičnijeg dana u godini poželjet će svoj odnos odvesti na novu razinu. Osim hrabrosti trebat će im i jedan sasvim poseban prsten kojim će zaprositi svoju bolju polovicu. A kako ih potraga ne bi iscrpila, jedno od rješenja pripremila je zlatarnica Taylor&Hart. Njihov prsten koji je inspiriran gumenim bombonom u obliku prstena poznatog proizvođača slatkiša Haribo bit će sigurno prvi izbor za nostalgičare!

Možda vas zanima Koji ti od predivnih zaručničkih prstenova iz Seks i grada najviše odgovara? Provjeri! Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Taylor & Hart Taylor & Hart

‘’Kažu da biste uvijek trebali zagrliti svoje unutarnje dijete. Pa zaključujemo, zašto ne ostvariti svoje snove iz djetinjstva? Pogotovo kad su u pitanju dijamanti, safiri i zlato. Otkako su se pojavili 90-ih, gumeni bomboni u obliku prstenova bili su sinonimi za dječje prosidbe i simpatije. Svi su vjerojatno jednom bili zatraženi za ruku na školskom dvorištu’’, stoji na službenim stranicama zlatarnice Taylor & Hart koji su se na izradu prstena odlučili zbog brojnih zahtjeva. 

Možda vas zanima Razočarala se zaručničkim prstenom i tražila savjet kako da ga vrati. Evo što su joj odgovorili... Rubrika Život Život

No, 18-karatni dijamantni prsten s onim gumenima ima zajedničko uglavnom samo boje - crvenu i žutu. Umjesto jestivog obruča s crvenom prehrambenom bojom kupac prstena dobit će rubinski crveni obruč s 224 dijamanta dok se na vrhu prstena nalazi zlatna 18 karatna ‘košara’ ispunjena s 40 dijamanta a koju je smješten žuti safir. 

 | Autor: Taylor & Hart Taylor & Hart

‘’Ovim dizajnom uhvatili smo čistu čaroliju prve zaljubljenosti koja obara s nogu. Bez obzira koliko imate godina, vaš poseban dan trebao bi biti ispunjen istim uzbuđenjem koji ste osjetili i s prvom simpatijom’’, poručili iz zlatarnice Taylor & Hart. 

Ipak, prstenom iz zlatarnice moglo bi se kupiti na desetke tisuća pravih Haribo poslastica, obzirom da cijena ovog nakita iznosi 25.000 funti, odnosno 215.000,00 kuna

Možda vas zanima "Pa što ako je moj vjenčani prsten jeftin, važna je ljubav" - post koji je podijeljen 100.000 puta Rubrika Love&Sex Love&Sex

Vjerujemo kako će nostalgičarima nimalo običan prsten sigurno donijeti dodatno uzbuđenje i posjetiti ih na dječje dane. Za razliku od gumenih slatkih bombona, ovaj prsten ni u kojemu slučaju nije poželjno zagristi. Ionako vjerujemo da su u pitanju pravo zlato i dijamanti. 

Photo: Shutterstock/ Taylor&Hart

Komentari 0