Life&style
1/7

Detalji za dom s dizajnerskim potpisom

Dizajnerica Đurđica Vorkapić, kreativna direktorica brenda Hippy garden iza sebe ima mnogo uspješno odrađenih modnih sezona. Njene haljine obožavaju žene diljem Hrvatske, a sigurni smo kako će i njena božićna kolekcija detalja za dom koju je izradila u suradnji s algoritmom biti jednako uspješna.

 | Autor: Davor Puklavec/ Pixsell Davor Puklavec/ Pixsell

Iako smo za Božić navikli gledati kičaste i šarene detalje, Hippy garden detalji su u crnoj i zlatnoj boji. Rokovnici, cvijeće, mirisne vrećice za ormare, potpuri i bookmarkeri su u svečanom ruhu koje je zamislila jedna od najpoznatijih hrvatskih dizajnerica.

 | Autor:

"Ideje u Hippy gardenu dolaze same od sebe, samo možda nije uvijek pravi trenutak za realizaciju svih, neke čekaju svoj red, tako da su ove krasne ideje i ovi predivni mali „modni“ dodaci za dušu i dom upravo sada došli na red. Realizirali smo skoro deset novih Hippy garden proizvoda i implementirali ih na tržište i što nam se pokazalo u ovom kratkom vremenu kao pun pogodak. Osim toga, svi naši proizvodi su u potpunosti izrađeni u Hrvatskoj", objasnila je Đurđica.

 | Autor:

Dizajnerica kaže i kako inspiraciju pronalazi prvenstveno u sebi i da uvijek isključivo počinje s trenutnim osjećajem: "Kada se prepustim svom kreativnom svemiru i počnem stvarati, bilo to stvaranje nove kolekcije ili stvaranje neke nove inovacije, pisanje pjesme ili bilo koje drugo stvaranje ključno je da u tom trenutku pokazujete najdublji dio sebe tako da inspiracija uvijek dolazi iznutra i nije vezana za ništa drugo osim za moj osjećaj. Baš nikada ono što stvaram nikome niti ne namjenjujem jer to bi se kosilo općenito s mojim pogledom na stvaranje. Opuštena sam, jednostavno se prepustim, a što se tiče imena kolekcije - ono je uvijek zadnji "touch", dođe nekako samo po sebi kada je ispred oka sve što je izašlo radeći kolekciju."

 | Autor:

Đurđica ističe i kako planira uvesti još mnogo noviteta koji nisu isključivo vezani uz modu. Tako bi se njena kolekcija detalja lifestyle kolekcijom, jer sadrži sve što ljubiteljice lijepog vole imati – uz mirisne svijeće i vrećice, rokovnike i bookmarkere, tu je i modni nakit. "Ovo je kolekcija od deset novih proizvoda, sada ćemo ih samo nadopunjavati i širiti, jer kao što sam već napomenula puno toga čeka svoje vrijeme, a sada je vrijeme za još puno novih proizvoda. Moje detalje odlikuje i dodana vrijednost. Tako npr. kada svijeća izgori do kraja ostaje posudica koja može poslužiti za čokoladice ili olovke, a rokovnici imaju posebnu priču koja se otkriva tek kada ih otvorite", objasnila je dizajnerica koja ističe kako su, iako je u svaki predmet unijela dio sebe, njen favorit ipak mirisne svijeće.

Photo: Davor Puklavec/ Pixsell

Komentari 0