Life&style

Delicije s potpisom najpoznatijih hrvatskih chefova u predivnom ambijentu Split Park Festivala

Split Park Festival osvaja domaću i stranu publiku od samog otvorenja. U predivnom ambijentu pored parka Zvončac, smjestio se Kolur, nova hit ljetna destinacija za sve ljubitelje odlične glazbe i vrhunskih koncerata. Omiljeni Festival traje do 23. srpnja, a osim plesa i zabave, donosi i najfinije mesne i riblje te vegetarijanske delicije. Najpoznatiji televizijski chefovi pomno su odabrali jelovnike za posjetitelje Festivala i pripremili odličnu gastro ponudu jela za koja se uvijek traži porcija više.

 | Autor: Split Park Festival Split Park Festival

 | Autor: Split Park Festival Split Park Festival  | Autor: Split Park Festival Split Park Festival

Riblji meni koji je potpisao Stjepan Vukadin nudi prave poslastice za sve ljubitelje dobre dalmatinske spize. Arancini od sipe sa šalšom i kremom od buče, loptice s krušnim mrvicama, baguette s pancetom i repovima kozica te tartarski biftek s toplim baguettima i maslacom, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim! Melkior Bašić razveselio je sve gurmane s Wheel of Cheese pastom - domaćom, ručno rađenom tjesteninom koja se priprema u kolutu sira.

 | Autor: Split Park Festival Split Park Festival

 | Autor: Split Park Festival Split Park Festival

Street food ponuda nikako ne može proći bez ukusne pizze! Tako posjetitelje osim klasične margarite, očekuje i pizza mortadela, pršut, spicy, inćuni i stracciatella. Jedno od najpoznatijih ugostiteljskih lica koje se drži provjerene vrhunske recepture, Damir Tomljanović, posjetitelje Split Park Festivala oduševljava ukusnim burgerima. Eggstreme burger s jajima i govedinom koja se topi u ustima, Hot‘n‘juicy za ljubitelje ljutog te Cheesy chicken melt, burger s pilećim batkom i zabatakom, dimljenom mozzarelom i coleslaw salatom, omiljeni su odabir mnogima.

 | Autor: Split Park Festival Split Park Festival

 | Autor: Split Park Festival Split Park Festival

Asian Street Food Festival Možda vas zanima Uskoro počinje prvi Asian Street Food Festival u Zagrebu, sprema se gozba za ljubitelje azijske kuhinje Rubrika Life&style Life&style

Slasna i vizualno privlačna internacionalna jela po prvi put u Splitu predstavio je majstor azijske kuhinje, Vid Nikolić. Tako posjetitelje u IRO – Asian Street Food & Baru očekuju razne kombinacije od ribe i mesa, ali i vegetarijanske opcije od povrća. Korean fried chicken, hrskava je piletina na korejski način u bowlu sa sushi rižom i kimchijem, a Katsu piletina, omiljeni je spoj pohane piletine, sushi riže, edamame i coleslaw salate, koji garantira uživanje u opojnim okusima.

 | Autor: Split Park Festival Split Park Festival  | Autor: Split Park Festival Split Park Festival

Ljubitelji ribljih jela ovdje mogu pronaći Tuna poke, mariniranu tunu u soy sosu sa sushi rižom, paštetom od jastoga i kozica i edamame, dok je Tofu bowl prepun raznog povrća, ukusne tjestenine i mariniranog tofua. Za ljubitelje slatkih zalogaja, Vid Nikolić pripremio je i mochi – tradicionalnu japansku slasticu. Vruće ljetne večeri ispunjene plesom i pjesmom podnošljivije su uz hladne koktele pa su Ante Žigo i Nikola Rojnica, renomirani koktel majstori s mnogim osvojenim nagradama, pripremili više od 20 vrsta ovog omiljenog ljetnog pića!

 | Autor: Split Park Festival Split Park Festival

Ovaj će šarmantni festival osim najljepših zalazaka sunca i pogleda na more, ugostiti mnoga glazbena imena. Tako će 9. srpnja publiku zabavljati Nipplepeople, 15. srpnja TBF, a Psihomodo pop zagrijat će atmosferu 21. srpnja.

Ulaz je slobodan za sve posjetitelje. Radno vrijeme i dodatne informacije o programu možete saznati na društvenim mrežama Split Park Festivala Facebook i Instagram.

Photo: Split Park Festival
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    bravo