Life&style

Dejan Lovren Petrinjcima na raspolaganje nudi svoj hotel, Lana Jurčević trenutak potresa uhvatila kamerom

  • Razorne slike nastale nakon današnjeg potresa mnoge su nagnale da ponude pomoć, a uistinu je sjajna gesta nogometaša Dejana Lovrena koji je pogođenima potresom ustupio svoj hotel
  • Domaće zvijezde s velikim brojem pratitelja, poput Doris Pinčić i Marijane Batinić, spremno su svoju 'moć' na društvenim mrežama iskoristile kako bi proširile informacije o besplatnom smještaju
  • Svoje osjećaje nisu se libile iskazati ni pjevačice Pamela Ramljak i Ivana Lovrić, a njihova kolegica Lana Jurčević sasvim je slučajno sam trenutak potresa zabilježila kamerom

Kadrovi štete nastali nakon razornog potresa magnitude 6,2 s epicentrom nedaleko od Petrinje, mnoge su od nas ostavili bez riječi te s neopisivom tugom u srcu. Neki su svoje osjećaje ipak uspjeli pretočiti u riječi, a među njima su bile i osobe iz domaćeg javnog života.

Tako je pjevačica Pamela Ramljak podijelila kolaž fotografija u kojem možemo vidjeti niz potresnih kadrova nastalih u mjestima koja su bila najviše izložena današnjem potresom. "Srce mi se para. Molimo da bude što manje ozljeda i poginulih", napisala je pjevačica u opisu spomenutih fotografija.

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren spremno je građanima Petrinje ponudio na raspolaganje svoj hotel u Novalji, a njegov doista velikodušan čin pozdravili su brojni kolege sportaši, poput vratara Danijela Subašića i rukometaša Luke Stepančića.

Možda vas zanima Kad je u Hrvatskoj najgore, mi pokazujemo najbolje od sebe! Rubrika Miss7 Blog Miss7 Blog

Na fotografije razorene Petrinje nije ostala imuna ni pjevačica grupe Colonija Ivana Lovrić. "Dragi ljudi, niste sami!", poručila je putem svog Instagrama te je ponudila svoju pomoć svima onima kojima je potrebna. Korisne informacije o besplatnom smještaju rado su društvenim mrežama širile i Franka Batelić, Marijana Batinić, Lana Klingor Mihić te Doris Pinčić.

Možda vas zanima Kako se ponašati poslije potresa, a da dodatno ne ugroziš svoj ili život drugih Rubrika Life&style Life&style

Pjevačica Lana Jurčević u trenutku potresa snimala je video za društvene mreže te je njezina reakcija ostala zabilježena na snimci. Istu je objavila na Instagramu uz sljedeći opis: "Upravo sad! Potres na mojoj kameri... do kad? Uzela sam Snicku i istrčala van s njom! Pričekajte 15 sekundi!!! Znači... ne mogu više. Da sam znala da će se ovo snimiti na kameru. Taman krenem u lijepoj atmosferi, suncu, lijepoj kampanji.. Petrinja, Sisak... držite se."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

Glumica Bojana Gregorić Vejzović, koja je nedavno priznala kako se još oporavlja od posljedica potresa koji je Zagreb pogodio u ožujku ove godine, putem društvenih mreža zahvalila je svima koji su iskazali brigu za njezinu obitelju u ovim teškim trenutcima. "U mislima s obiteljima koje su izgubile svoje najdraže. Ne znam što ćemo... snaći ćemo se... držite se i sretno dragi ljudi", stoji u njezinoj objavi.

 | Autor: Instagram/Getty Instagram/Getty

Pogledaj video: Znaš li da si genijalna?

 

 

Photo: Instagam

Komentari 0