Life&style

Cure zapele na velikom luftiću jednoroga, a video postao viralan

Nije da se rugamo tuđoj nesreći, ali ovo je stvarno jako smiješno - i totalno milenijalno!

Pa ovo je urnebesno! Znaš one ogromne luftiće jednoroga, leptira, labuda i slično, na koje stane više osoba? Tko bi ikada rekao da mogu uzrokovati kriznu situaciju za policiju... Vozeći se pored jezera u američkoj saveznoj državi Minnesoti, ovi policajci vidjeli su jednu ne svakidašnju situaciju - tri djevojke zapele su na ogromnom luftiću jednoroga zvale upomoć! Kladimo se da nisu imali pojma da će njihov video "spašavanja" postati viralan...

Djevojke su se kupale na luftiću u jezeru i zapetljale se o vodene trave i trstiku. Umjesto da plivaju do obale, zaključile su da im treba pomoć profesionalaca. Nakon što je bacio uže djevojkama na luftiću, koji je usput budi rečeno bio možda tri metra od obale, policajac je povukao luftić do obale i spasio živote djevojkama! Naravno da smo krajnje ironični... Pa ovog ima samo u Americi. 

Video "spašavanja" postao je viralan hit na Internetu, a komentari na račune djevojaka nasmijali su nas do suza. Šerif policijske postaje kojoj pripadaju policajci iz priče objavio je video na svojem Twitter profilu i napisao: "Kao policajci svakodnevno se borimo s važnim stvarima. Nasilje. Alkoholizam. Napadi. Ubojstva. Predoziranja. Prema tome, kad se tu i tamo suočimo s ovakvim stvarima drago nam je da se možemo nasloniti, uživati i dobro nasmijati prije povratka onim gadnim stvarima."

Možda vas zanima Luftići prema tvom horoskopskom znaku? Jupi! Rubrika Life&style Life&style

Policajcima je priča očito bila i više nego simpatična, a nama jednostavno samo urnebesna!

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0