Life&style

Čudna optička varka učinila je nogu modela strašno mršavom, no vidiš li o čemu se zapravo radi?

  • Modna kuća Mansur Gavriel na svom Instagram profilu objavila je sliku novih balerinki
  • Na slici noga modela izgleda zastrašujuće mršavo, no ako se bolje pogleda može se primijetiti kako je riječ o optičkoj varki
  • Brojni korisnici na Instagramu nisu shvatili o čemu je riječ te su komentirali kako se radi o 'nezdravoj slici tijela'

Modna kuća Mansur Gavriel iza koje stoje dizajnerice Floriana Gavriel i Rachel Mansur, na svom Instagram profilu objavila je fotografiju svojih bijelih balerinki od janjeće kože. No to ne bi bilo ništa čudno da na slici noga modela, koji reklamira balerinke, ne izgleda iznimno mršavo. 

 | Autor: Instagram/@mansurgavriel Instagram/@mansurgavriel

Haljina je krivac

Nakon prvotnog šoka, ako se slika ipak malo bolje pogleda, možemo primijetiti kako se radi o zanimljivoj optičkoj varki. Naime, problem na cijeloj slici stvara odjeća koju model ima na sebi. Radi se o lepršavoj krem haljini koja se savršeno uklopila s pozadinom fotografije te je ta kombinacija nogama dala jako čudan izgled.  Da bi zaista vidjela da se radi o haljini, morat ćeš malo bolje i duže pogledati jer se teško može razabrati na prvu. Kao pomoć, reći ćemo ti da haljina zapravo prekriva velik dio noge i pada na petu pa izgleda kao da ju je odrezala jer da je haljina bilo koje druge boje, ovaj prvotni nesporazum je mogao biti spriječen, no vjerojatno se ne bi govorilo uopće o ovim balerinkama pa možda se ipak ovdje ne radi samo o slučajnoj pogreški. 

Možda vas zanima Pronašli smo "it" komad sezone idealan za krizme, maturalne večeri i vjenčanja! Rubrika Moda Moda

Komentari pljušte

Mnogi pratitelji na Instagramu ostali su šokirani ovom objavom i nisu shvatili o čemu se zaista radi. Ispod slike su se nanizali brojni komentari koji su uglavnom u sebi sadržavali riječ 'užasno'. A neki od komentara su bili: ''Ovo je najgori slučaj Photoshopa koji sam vidio'' i ''Ovo je slika zaista nezdravog tijela''. Iako su neki u komentarima napisali da je riječ o optičkoj varci te su ju objasnili, i dalje je bilo onih koji ju ipak nisu mogli shvatiti. Tako je jedna pratiteljica komentirala: ''Trebalo mi je dosta vremena da shvatim o čemu se radi, no i dalje imam osjećaj kako ću imati noćne more''. 

Photo: Instagram/@mansurgavriel

Komentari 0