Life&style

Čovjek na čovjeku: par je našao način da izbjegne korona restrikcije i održi veeeliku svadbu

  • "Kako bi izbjegli Covid ograničenja" bogati je par odlučio iznajmiti avion
  • Boeing 737 rezervirao je putnički agent kako bi mladenci otputovali na medeni mjesec, no par je nadmudrio aviokompaniju i na letu napravio vjenčanje 
  • Na svadbi u zraku sudjelovalo je više od 160 gostiju, a aviokompaniji Spicejet naloženo je da mora podnijeti prijave protiv svih koji su bili u zrakoplovu

Par se vjenčao u unajmljenim avionu, prilikom leta iz Maduraija, u indijskoj državi Tamil Nadu. Njihova rodbina i gosti bili su na istom letu. "Unaprijed je rezerviran let za SpiceJet iz Maduraija. Službenici zračne luke nisu znali za ceremoniju vjenčanja u zraku", kaže direktor zračne luke. Indijski par navodno je unajmio zrakoplov i održao vjenčanje u zraku s više od 160 gostiju u pokušaju da pobjegne od ograničenja koronavirusa, piše BBC.

 

Vjeruje se da je avion poletio iz države Tamil Nadu, koja je nedavno uvela stroža ograničenja s ograničenjem do maksimalno 50 gostiju na vjenčanjima zbog brutalnog novog vala koronavirusa u kojem je u ponedjeljak u Indiji umrlo 300.000 (!) žrtava. 

Djevojka je lažirala vjenčanje kako bi se osvetila bivšem dečku, je li moguće da se toliko potrudila?

Video snimke objavljene na društvenim mrežama pokazuju proslavu koja se održavala u krcatom avionu. Na video snimkama objavljenim na društvenim mrežama vidi se par i njihovi gosti u unajmljenom avionu i čini se da unatoč tome što je u pitanju oveći Boeing 737, čovjek je na čovjeku. Kakva distanca!

 

Glasnogovornik SpiceJeta rekao je da je putnički agent rezervirao Boeing 737 od Maduraija do Bangalorea za putovanje nakon vjenčanja. No, par je očito imao drugi naum. Neimenovani par navodno se vjenčao dok je avion prelijetao povijesni hram Meenakshi Amman. 

Mladenka i mladoženja Možda vas zanima Mladenka sablaznila zahtjevima za uzvanike vjenčanja, ali ona smatra da je za to imala opravdan razlog Rubrika Life&style Life&style

Glasnogovornik je rekao da je klijent jasno obaviješten o COVID smjernicama koje treba slijediti i uskraćeno mu je odobrenje za bilo kakvu aktivnost koja se obavlja u zrakoplovu. "Agent i gosti putnici detaljno su informirani, kako pismeno, tako i usmeno, o socijalnom udaljavanju i sigurnosnim normama kojih se trebaju pridržavati u skladu sa smjernicama COVID-a u zračnoj luci i u zrakoplovu tijekom putovanja", izjavio je.

Možda vas zanima Mladenka iz pakla odredila je djeverušama u koju veličinu haljine moraju stati: "U suprotnom - pravac teretana!" Rubrika Life&style Life&style

Izvještava se da je indijska zrakoplovna vlast pokrenula istragu. Glavni direktor civilnog zrakoplovstva rekao je aviokompaniji da mora poduzeti mjere protiv svih koji su bili na letu.

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0