Life&style

Coolerica ili princeza? Riješi kviz i otkrij kakva si "onih dana" u mjesecu

  • Iako gotovo pola svjetske populacije ima menstruaciju, ne doživljavaju je sve žene isto, nekima su to najgori dani u mjesecu, a neke ne pridaju puno pažnje "onim danima"
  • Dramatiziraš ili te menstruacija ne sprječava ni u čemu? Gotovo da si bolesna tih dana i trebaš pažnju i njegu bližnjih? Patiš u tišini i najradije bi se sakrila od svijeta?
  • Riješi ovaj kviz i saznaj jesi li za vrijeme onih dana kraljica, plačljivicaili nešto između

Iako je menstruacija zajednička svim ženama, ne doživljavamo je sve isto. Od toga da manje ili više boli, traje nam duže ili kraće do mnogo šireg utjecaja koji ciklus ima na naš život. Svi te moraju tetošiti tih dana? Jedva čekaš da prođe i pomalo se sramiš? Menga te ni u čemu ne koči pa ni u seksu? Riješi kviz na kraju teksta i otkrij koji si tip.

Menstrualno siromaštvo Možda vas zanima Ove zemlje ne kažnjavaju novčano žene zato što su žene - Hrvatska nije među njima Rubrika Life&style Life&style

Menstruacija je zajedničko iskustvo svim ženama - žene svugdje razumiju kako je to dobiti prvu menstruaciju, a većina ih ima slične simptome za vrijeme mjesečnice.

Menstruacija može biti vrlo bolna Možda vas zanima Još uvijek se ne osjećamo ugodno zbog menstruacije? Ova bizrana iskustva žena svjedoče o tome… Rubrika Life&style Life&style

Sretnice su one koje uopće nemaju bolove i kao da im se ništa ne događa. Neke djevojke pak, i dalje se srame, nekima je neugodno kupovati menstrualne potrepštine, dok su druge sasvim u redu s tim danima i nije im problem jasno reći da imaju menstruaciju. Čak su tih dana povlaštene, i žele da ih dragi ili ukućani malo više tetoše!

Photo: Shutterstock

Komentari 0