Life&style

Čokoladno uskršnje jaje. Koje u sebi krije džin. I to jednorog džin. Zeko, donesi nam!

  • Ljubiteljice džina i čokolade ovog Uskrsa mogu pronaći ovu kombinaciju u obliku poklona
  • Mančesterska pekara i čokolaterija Slattery udružila se s Zymurgorium pivovarom te su stvorili posebna uskršnja jaja
  • Kupcima se nude dvije limitirane vrste čokoladnih jaja u kojima se nalaze džinovi različitog okusa

Sve ljubiteljice jednoroga, džina i čokolade ovog Uskrsa će doći na svoje jer svi ti naši favoriti postaju jedno. Udružile su se mančesterska pekara i čokolaterija Slattery i Zymurgorium pivovara te su osmislile jedinstvo uskršnje jaje koje može poslužiti i kao poklon. U limitiranoj verziji velikog čokoladnog jajeta nalazi se boca jednorog džina, odnosno dvije vrste. 

Možda vas zanima Lansirano je novo piće - ružičasti hibrid džina i vina! Jedva čekamo isprobati! Rubrika Life&style Life&style
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zymurgorium: Manchester Gin (@zymurgorium) on

Jedan vrsta džina posvećena je ljubiteljicama jednoroga, a okus mu je poput prženih bijele sljezovih kolačića. One koje su pak "slabe" na flamingose, odnosno plamence na hrvatskom, priglit će ružičasto jaje posvećeno njima. Ružičasti džin obogaćen je okusom manga, ananasa, đumbira te marakujom.

džin Možda vas zanima Džin je dobio još jedan plus: istraživanje kaže da se od njega osjećamo seksi Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Facebook/Slattery Facebook/Slattery

Džinovi se nalaze u bočici unutar jajeta koje je kombinacija bijele i mliječne čokolade s okusom jagode. Cjelokupnom izgledu pridonosi biserni sjaj kao finalni touch. 

Photo: Facebook/Slattery

Komentari 0