Life&style
Reese Witherspoon

Čokočino Reese Witherspoon podijelio je ljude: moramo ga napraviti dok još ima malo snijega...

  • Oskarovka Reese Witherspoon poznata je gurmanka
  • Svojom posljednjom kreacijom, 'snježnim čokočinom', izazvala je veliko uzbuđenje na društvenim mrežama 
  • Ali, također je primila i neke oštre kritike

Čak i mjesec dana nakon Božića, neke regije u SAD-u još uvijek su prekrivene snijegom, na veliko zadovoljstvo tamošnjih stanovnika - uključujući glumicu Reese Witherspoon. Ljepotica s juga nije samo prava superzvijezda ispred i iza kamere. Reese se također proslavila kao poduzetnica i vrlo je aktivna na društvenim mrežama. Kao strastvena kuharica i ljubiteljica hrane, redovito objavljuje 'kulinarske' sadržaje na Instagramu i TikToku.

Međutim, video koji je nedavno objavila njeni su obožavatelji tek djelomično dobro prihvatili. Njezin 'Snow Salt Chococino' zvuči primamljivo i ukusno, ali način na koji se priprema izazvao je zgražanje nekih njenih pratitelja.

'Snow Salt Chococino' prema receptu Resse Witherspoon

U TikTok videu vesela Reese odlazi u snijegom prekriveni vrt i grabi dvije šake snijega. „Najprije stavimo snijeg u dvije čaše, zatim dodamo slani karamel sirup i čokoladni sirup jer nam se jako sviđa taj okus“, kaže glumica.

@reesewitherspoon

Snow days were made for Chococinnos ❄️☕️

♬ Let's go - Official Sound Studio

Nastavlja s porcijom hladno kuhane kave koju ulijeva u šalice. „O moj Bože, ovo je tako dobro“, kaže Witherspoon u snimci. Kreaciji je nadjenula ime – 'Snow Salt Chococino' (u slobodnom prijevodu: 'slani snježni čokočino').

Možda vas zanima Rođendanska slika u istim haljinama otklonila je sumnju: Reese Witherspoon i kći Ava su blizanke Rubrika Stars Stars

Reakcije obožavatelja su mješovite

Međutim, već dan kasnije je Reese morala snimiti i objaviti još jedan uradak -  reakcije njenih obožavatelja bile su toliko različite da je morala razjasniti čistoću snijega. „Pa, ovdje ima dosta ljudi koji kažu da je snijeg prljav. Dakle, uzela sam snijeg iz vrta, otopila ga u mikrovalnoj pećnici - i kristalno je čist. Je li to loše? Zar ne bih smjela jesti snijeg?“

@reesewitherspoon Replying to @Mel ♬ original sound - Reese Witherspoon
Julia Roberts Možda vas zanima Kad Julia Roberts ima savjete o životu, najbolje je naćuliti uši. Evo pokoji o odgoju Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @reesewitherspoon
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    ne snijeg