Life&style
Grickalica koju najviše voliš otkriva puno o tebi

Čips ili radije čokolada? Evo što tvoj omiljeni zalogaj otkriva o tvojoj osobnosti

  • Koju grickalicu najviše želiš kad malo ogladniš? 
  • Naime, nije svejedno voliš li više slatko ili slano
  • Tvoja omiljena poslastica govori puno o tvojoj osobnosti…

Većina nas voli grickati između obroka, bilo ispred TV-a, na zabavi ili pod stresom ispred računala. Okusi su raznoliki kao i raspon zalogaja: od slanih delicija kao što su čips, do gumenih bombona pa sve do slatkih čokoladnih varijacija svih oblika, tu je gotovo sve što srce gurmana poželi. Pa ipak, mnogi ljudi koji vole nešto gricnuti imaju vrlo jasne favorite kada ih žudnja nadvlada. Ti također? Otkrit ćemo ti što tvoj omiljeni zalogaj otkriva o tvojoj osobnosti – iznenadit ćeš se!

Savršeno čokoladno iskušenje: brownies

Tvrdo izvana, mekana sredina - to se odnosi i na browniese kao i na one koji vole jesti ove kolače. Obožavatelji ove čokoladne poslastice obično su snažne volje i uporni, ali također imaju veliko srce za one koji su im bliski.

Hrskavo uvijek ide: čips

Draže ti je slano? Ako ti je čips od krumpira omiljeni međuobrok, onda si vjerojatno vrlo ambiciozna. Istraživanja su pokazala da se šefovi često okreću ovim obilnim grickalicama kako bi se suzbila žudnja. Ali, uspjeh ima i svoje negativne strane: obožavatelji čipsa su ponekad nestrpljivi i brzo frustrirani kada stvari ne idu onako kako su zamislili.

Možda vas zanima Jesi li ekstrovert ili introvert? Saznaj uz ovaj kratki test osobnosti za koji ti treba samo jedan - limun Rubrika Life&style Life&style

Čokoholičarka I dio: Tamna čokolada

Voliš čokoladu, ali mora imati najmanje 70 posto kakaa? Kao ljubiteljica gorko-slatkog, pravi si epikurejac. Emocionalna si, slušaš svoje srce i imaš dobru intuiciju. Točno znaš što želiš i kako to postići – i voliš odvojiti malo vremena za to.

Čokoholičarka II dio: Mliječna čokolada

Čokolada je tvoj apsolutno omiljeni slatkiš, ali mora biti doista nježna i kremasta s malo mlijeka! Kao ovisnik o čokoladi, ti si odana duša, puna ljubavi i uvijek dobro raspoložena. Ponekad, ipak, možeš biti pomalo lakovjerna.

Vizualni test osobnosti otrkiva tvoje najdublje snage Možda vas zanima Slika koju prvu vidiš u ovom testu osobnosti otkriva koja je tvoja najveća snaga Rubrika Life&style Life&style

Uvijek te vesele: Gumeni bomboni

Gumeni bomboni uvijek su u tvojoj torbi! Uz klasike kao što su gumeni medvjedići i slično, vjerojatno imaš vrlo jasne omiljene boje – uostalom, ne jedeš baš svakog medvjedića. Općenito si izbirljiva u životu. Skeptična si prema kompromisima, na kraju krajeva imaš točnu ideju što želiš. A za to si spremna učiniti puno toga.

Meksička poslastica: Tortilja čips

Voliš ukusni tortilja čips? Onda si vjerojatno vrlo organizirana i rado planiraš sve do posljednjeg detalja. Možeš biti veliki perfekcionist, ali u isto vrijeme jako brineš o ljudima. Mrziš nepravdu i voliš se zauzeti za dobar cilj.

Nešto vrlo posebno: cupcakes

Voliš slatkiše ukrašene s ljubavlju, savršeno stilizirane. Koliko si elegantna na svom tanjuru, tako si i u drugim situacijama: modni si stručnjak i trendseterica. Osim toga, uvijek si otvorena za nove stvari i voliš isprobavati. Međutim, ponekad možeš biti malo prevrtljiva.

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    čokolada s rižom.