Life&style
Cindy Crawford

Cindy Crawford složila je omiljenu kompilaciju vježbi za ravan trbuh koja može i tebi pomoći

  • Iako je navršila 55 godina nekadašnji model Cindy Crawford ima tijelo kakvim bi se mogle pohvaliti i djevojke u 20-im godinama
  • Nekadašnjem modelu u tome sigurno pomaže i redoviti izvođenje tjelovježbi, a nekoliko najučinkovitijih za područje trbuha, pokazala je u Instagram u videu
  • Mnogi korisnici interneta prisjetili su i slavnog video tutorijala iz 90-ih 'Shape Your Body' te primijetili i jednu zanimljivu poveznicu 

Ako ovo ljeto nisi bila sasvim zadovoljna izgledom u badiću ili se jednostavno želiš osjećati više fit za morske radosti koje ćeš uvrstiti u planove i sljedeće godine, pravo je vrijeme da započneš s vježbama koje ti garantiraju uspjeh! Posebno se to odnosi vježbe za područje trbuha gdje se višak kilograma poglavito nakuplja kako nam se metabolizam usporava s godinama. 

Cindy Crawford Možda vas zanima Provokativnim fotografijama Cindy Crawford u 56. godini nije se nitko nadao - ali zato izgleda božanstveno! Rubrika Stars Stars

Učinkovitim vježbama za ravan i fit trbuh garantira Cindy Crawford koja ih je demonstrirala u svome Instagram videu. Kombinaciju nekoliko vježbi osmislila je njezina trenerica Sarah Hagaman, a nekadašnji 55-godišnji model besprijekorne linije pokazala je njihovo izvođenje do u detalje. 

Set koji joj omogućuje uistinu zavidnu mišićnu definiciju i u šestom desetljeću života uključuje nekoliko vježbi koje se izvode stojeći. Invazivnije  vježbe izvode se na prostirci u plenku a koje uključuju ljuljanje tijela naprijed nazad a zatim te zadržavanje položaja nekoliko sekundi, primicanja koljena prema tijelu u istom položaja plenka, a dna leđima se izvode i  vježbe škarica. 

Cindy Crawford otkriva trik s mineralnom vodom i mlijekom za mladoliku kožu - i doista je odličan

U  modrim tajicama te ružičastoj sportskoj majici bez rukava, mama dvoje odrasle djece Kaie i Presleyja, zatim je izvela i bočne trbušnjake. Cindy savjetuje da se izvedu tri seta vježbi, a s početnih 20 ponavljanja koja se svaki sljedeći put povećaju za 10 - dakle, radi se o 20,30 i 40 ponavljanja vježbi po setu. 

Cindy je  i protagonistica jednog od najslavnijih video tutorijala za vježbe kod kuće ikad. Radi se o vježbama koje su izašle 1992. godine 'Shape Your Body', a je nekadašnji model izvodio ih je malom zatvorenom prostoru, na plaži i na vrhu zgrade.

Neki pratitelji prepoznali su kako je u Instagram videu kroz glazbenu podlogu korištena pjesma ‘Crazy’ u izvedbi Seala koja je također bila i podloga u slavnom tutorijalu za vježbanje iz 90-ih. 

Photo: Instagram@lejla.fili

Komentari 0