Life&style

Chrissy Teigen i John Legend presretni zbog prinove, objavili su i prvu fotografiju preslatke curice

  • Chrissy Teigen i John Legend dobili su treće dijete, malena bebica zove se Esti Maxine Stephens
  • Manekenka je podijelila prvu fotografiju prinove te opisala kakvo raspoloženje vlada u obitelji
  • U rujnu 2020. Chrissy i John su obavijestili javnost o gubitku bebe, a prošlog ljeta je stigla prekrasna vijest da je ponovno trudna

Prekrasne vijesti stižu iz obitelji Johna Legenda i Chrissy Teigen. Nakon što je prije nekoliko dana na svijet stigla Esti Maxine Stephens, u kući obitelji vlada beskrajno veselje i radost. Manekenka je u prvoj objavi na Instagramu nakon poroda objavila fotografiju preslatke curice. 

"Ovdje je! U kući je užurbano, a naša obitelj ne može biti sretnija, napisala je američka manekenka koja je s glazbenikom Johnom Legendom dobila treće dijete. Uz prinovu Esti Maxine Stephens već imaju kćer Lunu (6) i sina Milesa (4).

Chrissy Teigen je uz fotografiju bebice s ružičastom kapicom koju drže brat i sestra, opisala kako sve to izgleda u obitelji ovih dana...

"Tata svake noći plače od sreće gledajući Lunu i Milesa koji su toliko puni ljubavi, a ja sam naučila da ti trebaju pelene nakon carskog reza", dodala je.

Mnogi su im fanovi na društvenim mrežama čestitali na novom članu, poželjeli bebi puno zdravlja, a mami brz oporavak.

"Blagoslovljeni smo. Hvala vam svima na vašoj ljubavi i lijepim željama. Sve osjećamo", napisala je Chrissy. 

U rujnu 2020. Chrissy i John su obavijestili javnost o gubitku bebe, za koji se mislilo da je posljedica spontanog pobačaja. Međutim, dvije godine kasnije, priznala je kako je bila riječ o abortusu. Bila je pet mjeseci trudna. 

"Prije dvije godine, kad sam bila trudna s Jackom, morala sam donijeti niz teških odluka koje slamaju srce. Na pola puta postalo je jasno da Jack neće preživjeti, a neću ni ja ako se medicinski ne intervenira. Nazovimo to pravim imenom, bio je to izazvani pobačaj. Pobačaj da spasim svoj život jer beba nije imala apsolutno nikakve šanse", ispričala je.

Možda vas zanima Nakon gubitka sina, Chrissy Teigen puna emocija otkrila da će ponovno pokušati s umjetnom oplodnjom Rubrika Stars Stars

Ljetos su objavili kako je Chrissy trudna i da čekaju treće dijete. Začela je, kako je pojasnila, medicinski potpomognutom oplodnjom. 

"Prošlih nekoliko godina bilo je ispunjeno emocijama, ali radost je napunila naš dom i naša srca opet. Milijardu injekcija poslije i još jedno je na putu! Svaki sastanak sam si rekla 'ako je danas zdravo, objavit ću', ali onda osjetim olakšanje jer sam čula otkucaje srca i onda skužim da sam još uvijek nervozna. Mislim da nikada neću izaći sa pregleda više uzbuđena nego nervozna, ali za sad je sve savršeno i prekrasno. Osjećam se odlično", govorila je. 

Photo: instagram @chrissyteigen

Komentari 0