Life&style

Che bello! Osvojili su nas Instagram profili djevojke koja koja donosi najljepše iz Italije

  • Svako toliko na Instagramu naletimo na novi profil kojim onda danima budemo opsjednuti
  • Ovoga puta otkrili smo čak 3, a iza svih stoji jedna djevojka o kojoj jedino što znamo je da obožava Italiju i glazbu, a svoje ljubavi uspjela je spojiti i podijeliti sa svijetom, to jest svojih (zasada) stotinjak tisuća pratitelja
  • Gledavši njene prizore Italije momentalno smo se zamislili kako u jednoj od uskih uličica ispijamo Aperol ili se vijugavim cesticama vozimo na Vespi
  • Pročitaj više: Kako izgleda najljepši bazen na svijetu? Onaj toskanski s pogledom na tisućljetni dvorac je možda upravo taj

Italija je zemlja kojoj ne treba puno uljepšavanja i dodavanja filtera kako bi izgledala atraktivno na fotografijama. No, ako iza objektiva stoji osoba s okom za detalje i smislom za estetiku, čitava priča podignuta je na neku višu razinu koja u nama budi momentalnu želju za pakiranjem kofera.

Skrolajući Instagramom naišli smo na fotografije iz Italije u koje smo se momentalno zaljubili i za tren pronašli još jedan sadržaj od kojega ćemo se teško odvojiti. Iza profila naziva Eva in Italy krije se djevojka koja sa svojim pratiteljima (a ima ih oko 165 tisuća) dijeli prekrasne prizore Italije, najčešće u kratkim video formatima.

Svoje videe upotpunjuje i glazbenim odabirima koji dodatno naglašavaju romantičnost prizora, a skrolajući profilom uistinu se osjećamo kao da se i sami nalazimo u uskim talijanskim uličicama, vozeći vespu na vijugavim cestama uz more, obilazeći pitoreskna mala sela ili velilčanstvena čuda arhitekture.

Dora Predojević Možda vas zanima Romantične haljine idealne za ovo doba godine, ali i nadolazeću jesen - evo kako ih nose naše influencerice Rubrika Moda Moda

Osim što na svom osobnom profilu objavljuje video crtice iz Italije, Eva je i osnivačica drugog Instagram profila Italia life koji također broji šesteroznamenkasti broj pratitelja. Na njemu objavljuje ne samo svoje videe, već prenosi i radove drugih kreatora čija estetika i kvaliteta videa odgovara njenoj.

 | Autor:

Umjetnički projekt iznenađenja: Neobična šetnja umjetničkom stranom Zagreba

 | Autor: Instagram @eva_in_italy Instagram @eva_in_italy

 | Autor: Čini se kako Eva nije samo travel influenserica već i DJica te u opisu profila reklamira i 'svoj drugi dio života' - profil dj_eva_fiesta na kojemu, također uz prekrasne prizore Italije, objavljuje i sebe kako pušta glazbu.

U svakom slučaju, od sada znamo gdje ćemo svratiti kada se zaželimo Italije.

Photo: Instagram @eva_in_italy
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Bella italia