Life&style

Često si gola u svojim snovima? Evo koje značenje se krije iza toga

  • Jesi li ikada sanjala da stojiš gola u sobi punoj ljudi?
  • Ili da gola sjediš u autobusu ili vlaku? 
  • Stručnjaci objašnjavaju značenje koje se krije iza tog čudnovatog sna

„Sanjala sam da ću u grudnjaku ići u kupovinu“. Ovaj je tekst popraćen fotografijom atraktivne žene, koja nosi samo grudnjak, usred užurbane javnosti. Pokazalo se da je ova reklamna kampanja bila izuzetno uspješna, vjerojatno i zato što su gotovo svi sanjali da su goli dopola odjeveni u javnosti. Ti se snovi često javljaju, a tumači snova ih često opisuju. 

Kako si se osjećala u ovom snu? Slobodna i neopterećena ili izložena, ranjiva i nezaštićena?

Ovo značenje ima odjeća za nas

Odjeća nam nudi zaštitu i toplinu, to su iskustva koja genetski uvjetovano igraju ulogu u ovoj vrsti snova. Također je važan i stav naše kulture. Svi smo rođeni goli. Za nas odjeća predstavlja kulturu u kojoj živimo. Malo pomalo privlači nas ova kultura koju predstavljaju odjeća, jezik, naši običaji i znanje o prirodi stvari. Tako će ova vrsta sna imati drugačije značenje za stanovnike otočne kulture u tropskim krajevima u kojima je golotinja pravilo, a ne iznimka.

Ljubavna sanjarica: Što sve može značiti ako sanjaš prekid veze...

via GIPHY

Kakav je bio odnos prema golotinji u tvojoj obitelji u kojoj si odrasla? Je li bilo u redu hodati po kući u donjem rublju ili pidžami? Je li te ikada netko slučajno ili namjerno promatrao golu bez tvog pristanka? Kako si se osjećala u svom tijelu u vrijeme tog sna? Jesi li bila zadovoljna oblikom svog tijela kad si sanjala ovaj san?

Možda vas zanima Imaš čudne snove u posljednje vrijeme? Nije čudo. Evo tumačenja 13 najčešćih Rubrika Life&style Life&style

Osobna iskustva nas oblikuju 

Sva tvoja osobna iskustva s golotinjom i slika tvog tijela utjecati će na ovaj san. Ti snovi nam pokazuju kako se trenutačno osjećamo iza svoje maske. Ponekad kao da smo bez vrijednosti, bez znanja, bez samopouzdanja i bez talenta. Goli u snu osjećamo nedostatak i slabost. Dakle, ovi snovi očito su izazovni.

Ružno si sanjala? Snovi ti poručuju nešto važno o tvom zdravlju

Tko si ti bez odjeće?

Možda se trenutačno ne osjećaš potpuno sigurno u svojoj društvenoj ili profesionalnoj situaciji ili se pretvaraš da si nešto što nisi? Sumnjaš li u vlastitu vrijednost ili se bojiš svog društvenog položaja? Možda se pitaš kako te doživljavaju izvana i bojiš li se izloženosti?

via GIPHY

Međutim, moguće je i da napokon želiš pokazati tko si zapravo te da više nemaš inhibicija otvoreno izraziti svoje mišljenje i svoje biće. Želiš što je moguće više otvorenosti i iskrenosti prema svom društvu i želiš da te u budućnosti vidimo onakvu kakva zapravo jesi?

Tada bi uskoro mogao biti dobar osjećaj u tvom snu ići u kupovinu u prekrasnom grudnjaku, dok se svi ostali čine dosadno odjeveni.

Možda vas zanima Sjećaš li se što si sanjala u posljednje vrijeme? Ako se pojavio neki od ova 4 simbola, budi oprezna! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Shutterstock

Komentari 0