Life&style

Cest is d'Best donosi hrpu zabave: Performeri iz cijelog svijeta na najšarmantnijem uličnom festivalu

  • Međunarodni ulični festival Cest is d'Best ponovno nam sprema mnoštvo zabave, kulture i smijeha 
  • Najstariji ulični festival u Hrvatskoj i ove će godine svojim događanjima preoblikovati zagrebačke ulice
  • Koncerti, performeri, dječji program i plesnjaci samo su dio onog što te ove godine očekuje na Cest is d'Best!

Međunarodni multimedijalni ulični festival koji već godinama ispunjuje zagrebačke ulice veselom energijom, kulturom i smijehom i ove će godine po 26. put sve svoje posjetitelje oduševiti bogatim performerskim, glazbenim, dramskim, dječjim, likovnim i sportskim programom. 

 | Autor: Instagram @lice_grada Instagram @lice_grada

Inspiriran europskom urbanom tradicijom, Cest is d'Best pokrenut je 1997. te od tada promovira i izgrađuje kulturni izražaj na ulici te turističku ponudu grada Zagreba. Popularna festivalska događanja koja karakteriziraju kazališni, glazbeni, dječji, likovni i sportski izvođači, svake godine preoblikuju centar glavnog grada i privlače brojne posjetitelje.

Cest is d'Best | Autor: Pixsell/Marko Lukunic Pixsell/Marko Lukunic ulični festival Cest is d'Best

Najbolji festival u Europi koji živi na cesti ove će se godine održati od 18. do 21. kolovoza i oživjeti zagrebačke ulice i trgove. Na četiri lokacije, na Zrinjevcu, Trgu bana Josipa Jelačića, u Staroj Vlaškoj i na Europskom trgu imat ćeš priliku slušati koncerte grupe Detour, Nine Čorić, The Trija, Westsidersa i Je Veux. 

Možda vas zanima Vizualno predivan, romantičan i beskrajno šarmantan, ovaj film lagano ide među naše favorite godine! Rubrika Life&style Life&style

Od zabavnih akcija ove te godine očekuju lutajući klavir, Centar za hitne i sitne popravke raspoloženja i Pano usputne heklačke ljubaznosti.

Cest is d'Best | Autor: Pixsell/Marko Lukunic Pixsell/Marko Lukunic ulični festival Cest is d'Best

Ulični performeri na Cest is d'Best stižu iz svih dijelova svijeta pa te tako očekuju nastupi dua Clown al Quadrato iz Italije i Hrvatske, Fernanda Mardones Salazara iz Čilea, Eve Chermak iz Urugvaja, Dioga Alvareza iz Brazila i brojnih drugih!

Cest is d'Best | Autor: Facebook @Cest is d Best Facebook @Cest is d Best ulični festival Cest is d'Best

Također, posjetitelji će se moći iskušati i u likovnim radionicama pod vodstvom akademskog kipara i slikara Dejana Kljuna.

Uz sve to, Cest is d'Best priprema i raznolik dječji program ispunjen brojnim likovnim radionicama, igraonicama, cirkuskim točkama, kazališnim predstavama, nastupima zborova, školicama žongliranja i hodanja po traci.

Cjelokupan program ovogodišnjeg Cest is d'Besta po danima možeš pronaći na službenoj stranici festivala.

Možda vas zanima Prvi nastup u Hrvatskoj: Tame Impala stiže u Pulu na krilima viralnog hita i suradnje s Dianom Ross Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @lice_grada

Komentari 0