Life&style

Cara Delevingne živi u ekstravagantnoj kući s "vaginalnim tunelom" i sobom za seks

  • Cara Delevingne povela je magazin Architectural Digest u obilazak svoje divlje i otkačene kuće u LA-u, koja uključuje jamu s lopticama i "vaginalni tunel"
  • Svima je potreban privatni, umirujući prostor za razmišljanje i opuštanje - za mnoge od nas takvo je utočište naša spavaća soba, no ne i za poznati model
  • Delevingne možda je zadnja preostala osoba koja se odlučila u svom domu imati ružičasti tunel s ulazom u obliku vulve u kojem se kaže, opušta

Uđite u "kućicu za odrasle" modela Care Delevingne u LA-u i pripremite se za iznenađenja. Nevjerojatni geni nisu jedino nasljedstvo koje je supermodel i glumica Cara Delevingne dobila od svoje majke Pandore. "Znala je reći: "Ako kažete da vam je dosadno, onda ste dosadni", prisjeća se Cara, najmlađa od tri sestre Delevingne. Ta je jezgra mudrosti očito zapela Cari za uši - ova britanka sve je samo ne dosadna, o čemu svjedoči njezin dom u Los Angelesu. 

Možda vas zanima Prodaje se vila Pamele Anderson: zaviri u prekrasan dom najpoznatije Playboyeve zečice Rubrika Stars Stars

 

"Moj posao zahtijeva da obučem mnogo različitih šešira i kostima. Volim se uvlačiti u ove razne likove, pa sam željela da moj dom odražava puno različitih tema i raspoloženja", rekla je 28-godišnja manekenka za Architectural Digest.

 | Autor: Instagram@kristina_salinovic Instagram@kristina_salinovic "Vaginalni tunel" u domu Care Delevingne

Delevingne je surađivala s arhitektom Nicolòm Binijem kako bi oživjela svoje divlje ideje - poput "vaginalnog tunela", tajnog prolaza kroz koji se prolazi kroz "vulvnu mekanu tkaninu prije puzanja kroz okruglasta vrata koja sugeriraju rektum", objašnjeno je u časopisu. Za model to je njezino sretno mjesto. "Dolazim ovdje razmišljati, dolazim ovdje stvarati", objasnila je tijekom video turneje. "Osjećam se nadahnuto u vaginalnom tunelu."

 | Autor: Instagram@kristina_salinovic Instagram@kristina_salinovic Cara Delevingne pokraj klavira

Ostali naglasci u njezinom ekscentričnom prebivalištu uključuju Gucci tapete, spomen kupaonicu Davida Bowieja, "ormar za kostime" za igre odijevanja, poker sobu nadahnutu Davidom Lynchom i prozirni klavir Wurlitzer, koji najradije svira gola, otkrila je. "Dugo sam sama u ovoj kući, tako da općenito mogu biti gola", rekla je zvijezda. 

Ovo moraš vidjeti! Zaviri u luksuzno seosko imanje Mile Kunis i Ashtona Kutchnera u Los Angelesu

 | Autor: Instagram@kristina_salinovic Instagram@kristina_salinovic Soba s lopticama

Još jedna interesantna prostorija je crveno-bijela jama. "Nije važno koliko imaš godina. Značenje koje ova kuća ima za mene je jednostavno "nikad ne odrasti", rekla je Delevingne. "Uvijek održavaj neku dječju nevinost ili radost ili samo potrebu za zabavom. Loptice su stvarno izvrsne za stres. Ne možeš plakati u sobi s lopticama, pokušala sam."

Kad, primjerice, dođemo u njezinu spavaću sobu, Delevingne pokazuje "ljupki buket cvijeća iz rodnice" koji također oblikuje oblik vulve. I pred kraj turneje, ona nas vodi u ono što se može opisati kao soba za seks, u kojoj se nalazi ljuljačka, puno jastuka i striperska šipka. "Pussy Palace" plišani je seksualni tavan Delevingne, ružičastog tepiha, opremljen je zlatnim strip stupom, zrcalnim stropom i ljuljačkama s resicama. "Znate, ako se želite igrati", kako je rekla.

 | Autor: Instagram@kristina_salinovic Instagram@kristina_salinovic Prostorija za opuštanje

Ella Dvornik novi dom Možda vas zanima Ella Dvornik pokazala kako je kćerima uredila sobe u novom domu. Njihova reakcija je preslatka! Rubrika Stars Stars

Na ljestvici zastrašujućih ormarića za tjesteninu Gigi Hadid do estetski ugodne kuhinje pune limete, dom Delevingne pada negdje u sredinu: ima zbunjujućih, uznemirujućih trenutaka, pogotovo ako te stresira mnoštvo uzoraka, ali također izgleda kao ugodno mjesto za druženje, posebno tijekom globalne pandemije. I mislimo da smo prošle godine svi imali neke trenutke zbog kojih smo se željeli uvući u vaginalni tunel i nikad ne izaći.

 

Photo: Instagram@kristina_salinovic

Komentari 0