Life&style

Bubbles, novo mjesto koje moraš posjetiti ako si ljubiteljica slatkog kao ja!

  • U zagrebačkoj Dubravi izgleda da se otvorilo novo it mjesto na koje hitaju poklonici slatkoga: Bubbles
  • Riječ je o vaflima punjenima voćem, čokoladnim namazima i drugim čarobnim dodacima
  • Sam vafl košta 13 kuna, a cijene dodataka su 2 do 5 kuna i definitivno tvrdim - isplati se probati

Ovih dana na domaćim Instagram profilima viđamo oku veoma primamljiv desert. Riječ je o vaflima nakrcanim raznim namazima, voćem i drugim slasnim dodacima - koji djeluju ne samo ukusno nego i vrlo fotogenično. Tako sam i sama, vidjevši sve te silne objave poznanika, a i ostalih, odlučila da i ja zaslužujem malo slatkog života.

Bubbles se nalazi u Dankovečkoj ulici u Dubravi, što će više odgovarati stanovnicima istočnog dijela grada, ali na ove vafle se isplati potegnuti i s Črnomerca. Lokal je mali, skroman, ali ugodan, a ono što obara s nogu je miris vafla koji te dočekuje metrima prije ulaska. Moram pohvaliti i osoblje, vrlo ljubazno, a osmjesi iskaču odsvuda. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić

Cijena samog vafla je 13 kuna, a na tebi je da izabereš čime će ga napuniti. Cijena tih dodataka koji se kreću od šarenih bombončića do sladoleda kreće se od dvije do pet kuna. Tako, ako su ti oči veće od želuca svoj vafl stvarno možeš prekrcati i do sita se nauživati slatkog. Ja sam uzela vafl sa Linoladom, jagodama i sladoledom koji me koštao 25 kuna.

Birati možeš još i Nutellu, šlag, voće poput jagoda, bobičastog voća, banana, čak i manga. Ono što me ugodno iznenadilo su orašasti plodovi (kao doza zdravih dodataka) bademi, orasi, lješnjaci... iako ih sam nisam uzela. I naravno, tu su "obavezni likovi": vafl rolice, Kinder Bueno, Twix, Oreo keksi...

Možda vas zanima Ušle smo sa sto kuna u najskuplje zagrebačke restorane - evo što smo uspjele pojesti Rubrika Life&style Life&style

Ugodno me iznenadilo i trud zaposlenika koji je toliko pazio na svaki detalj i trudio se da vafl i izgleda što bolje. Inače, nisam baš obožavateljica vafla, ali nakon što sam probala ovaj mijenjam mišljenje. Bubbles je upao na listu mojih omiljenih mjesta za pojesti slasticu. Osim što su prefini, vafli i jako lijepo mirišu. 

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić Usto, nisu zasitni kao palačinke (dobro, osisi koliko dodataka nakrcaš), puno ga je lakše za pojesti i ne osjetiš želju za nečim slanim nakon njega. To govorim jer inače nikad ne uspijem pojesti palačinku po palačinkarnicama, budu mi stvarno preslatke i prezasitne, s vaflima nije bio taj slučaj, okus je blaži. Čokolada i vafl su se lijepo sjedinili, a sladoled i jagode osvježili i ublažili jačinu čokoladnog namaza. Inače, kod kuće pripremljenih vafli uvijek osjetim miris jaja, ovdje to nije bio slučaj, samo slatkasti miris šećera. Zbog toga su mi ovi vafli još draži.

 | Autor: Privatni album/Olja Runjić Privatni album/Olja Runjić Ako si ljubiteljica vafli, (čak i ako nisi, što ja nisam bila) onda znaš što ti je činiti. Zaputi se u Bubbles i uživaj u ovoj preukusnoj poslastici. Vjeruj mi nećeš požaliti, a možda ga odlučiš i češće posjećivati.

Photo: Privatni album/Olja Runjić

Komentari 0