Life&style

Brza i jeftina slastica koja će obogatiti tvoj blagdanski stol

Priprema blagdanskih kolačića i torti ponekad nas može istinski iscrpiti. Ako si se za Božić namučila s pečenjem, za novogodišnju trpezu možeš se okrenuti manje zahtjevnim slatkišima koji su jednako efektni... I manje kalorični!

Priprema blagdanskih deserata zabavna je, ali, usred velike gužve i u nedostatku vremena, može postati naporna i iscrpljujuća. Upravo zato trebaju nam deserti koji su brzi, jeftini i ukusni. I, naravno, da izgledaju primamljivo! U potrazi za jednostavnim receptima, naišli smo na rješenje koje nas je stvarno oduševilo.   | Autor: miss7/pinterest miss7/pinterest Riječ je o voću umočenom u rastopljenu čokoladu. Sve što zapravo trebaš je voće po želji. Iako je zima pomalo nezgodno razdoblje, tržište je danas takvo da sigurno možeš nabaviti mnogo toga - banane, jabuke, kruške, grožđe, ananas, kivi... Uz malo više potrage, možda dođeš i do jagoda!   | Autor: miss7/pinterest miss7/pinterest Druga stvar bez koje ne možeš je čokolada. Idealno je ako koristiš i crnu i bijelu. Osim toga, slobodno nabavi kokos i šarene posipe s kojima ćeš dobiti pravi wow efekt. Voće je potrebno narezati po želji, nanizati ga na štapiće ili ga, pak, šarmantno složiti na pladanj. I igra kreativnosti tu može započeti. Samo je nebo granica!

Možda vas zanima Samo navali! 5 razloga zašto je čokolada dobra za zdravlje Rubrika Life&style Life&style  | Autor: miss7/pinterest miss7/pinterest Ovo je trenutačno zapravo pravi trend. Na Adventu u Beču ove se slastice prodaju od cijeni od 3 eura po komadu! Dakle, uz ovu slasticu bit ćeš prava trendi domaćica s najfotogeničnijim desertom. I pritom se nećeš ubiti od posla. 
Photo: Pinterest/AlbionFit

Komentari 0