Life&style 18. travnja 2012.

BrickBox – police novog doba

Stalne selidbe, česta promjena mjesta stanovanja i uređenje interijera uvijek iznova svakodnevica su velikog broja ljudi. Nerijetko se selidba pretvori u noćnu moru, ali BrickBox police idealne su i praktične te ćete pomoću njih izbjeći klasične selidbene probleme.

BrickBox su novi patentirani sustav modularnih polica koji omogućuje da izgradite i oblikujete stalažu po svojoj želji. Zahvaljujući tome, nećete očajavati kada shvatite da je ona polica iz snova 10 cm preduga za vaš dnevni boravak.

 | Autor:

BrickBox kutije dolaze u dvije veličine. Imaju ručke koje omogućavaju brzo i sigurno slaganje kutija. Manje kutije se koriste za rubne elemente, a po potrebi se mogu dodati kotači koji olakšavaju pomicanje i čišćenje. Kutije se jedna na drugu spajaju pomoću posebnih čepova od najlona koji ih čine stabilnijima, tako da ne morate koristiti odvijač i vijke. Još jedna prednost ovih polica je što se elementi-kutije tijekom selidbe jednostavno napune stvarima koje inače stoje na njima i spremni ste za pokret.

 | Autor:

Ove inovativne police dizajnirali su Anxton Salvador i grafički dizajner i ilustrator Roger Zanni. Prema odluci dizajnera, BrickBox je potpuno "Made in EU": proizvodi ga Švedska tvrtka u Španjolskoj s materijalima iz Njemačke, što omogućuje lakšu kontrolu nad kvalitetom i brzinom isporuke, kao i sigurnost poštivanja prava radnika. Tvrtka FLY (poznatija kao francuska IKEA) distribuira proizvod u Švicarskoj i Francuskoj. U drugim državama, pa tako i u Hrvatskoj, BrickBox se prodaje ekskluzivno putem njihove web stranice na kojoj možete pronaći i inspirativne načine za spajanje. Cijena velikih BrickBox kutija je 42,95 eura, a malih 35,95 eura i dostupne su isključivo putem web shopa.

Komentari 0