Life&style

Bradati muškarci skloniji su prevari

Vjerojatno će muškarci reći kako ćemo svašta izmisliti kako bismo dokazale da su nevjerni(ji) – međutim, ovo istraživanje doista ne ide bradonjama u korist

Zadnje vrijeme frajeri s punom bradom česta su pojava kod nas, te dokaz kako se „hipsterski bradati kult“ proširio diljem svijeta. Međutim, premda su izgledom fora, izgleda da bradonje i nisu toliko cool kao što izgledaju (naravno, ne svi!). 

Britanski portal Eva proveo je opsežnu anketu i otkriveno je da muškarci s bradom nisu baš na dobrog glasu.

 

 | Autor: Splash news Splash news

Bradonje kradu, varaju i rado se potuku! 

U anketi je otkriveno kako je 45 posto bradatih frajera barem jednom upotrijebilo šake za rješavanje problema. Samo 29 posto „obrijanih“ rješava probleme na jednak način. 

Što se tiče nevjere, 47 posto muškaraca s bradom priznalo je kako su najmanje jednom prevarili partnericu. Tek 20 posto golobradih tvrdi isto. 

Čak 40 posto ispitanika s bradom priznalo je da su barem jednom nešto ukrali – za razliku od 17 posto obrijanih. 

Većina žena preferira obrijane muškarce 

U drugom dijelu istraživanja anketirane su žene. Pitali su ih za mišljenje o bradama. Rezultat je bio pomalo iznenađujući: većina (65 posto) ispitanica reklo je da brada na čini frajere privlačnijima. 

Istraživanje je otkrilo i da bi 35 posto ispitanih žena prije odabralo muškarca sa sijedom kosom od muškarca s punom bradom. Naime, 44 posto ispitanica navelo je (ne)higijenu kao glavni razlog odbijanja. 

 

via GIPHY

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0