Life&style
Brad Pitt je pobijedio u bitci za djecu, Angelina tvrdi da suđenje nije bilo pošteno

Brad Pitt je pobijedio u bitci za djecu, Angelina tvrdi da suđenje nije bilo pošteno

  • Od početka brakorazvodne parnice pokrenute 2016. traje bitka za skrbništvo nad djecom između bivših supružnika Angeline Jolie i Brada Pitta
  • Angelina osporava pravo na skrbništvo nad šestoro djece (od koji su neka već i punoljetna) Bradu - već godinama dajući naslutiti da je glavni razlog obiteljsko nasilje te su Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne i Knox do sad živjeli isključivo s mamom
  •  Sudac je kazao da Angelininom svjedočenju nedostaje vjerodostojnosti u mnogim važnim područjima te paru odredio zajedničko skrbništvo nad djecom. Brad je sretan, no ovo izgleda nije kraj...

Ovo je velik dan za šestoro djece Brada Pitta i Angeline Jolie. Nakon duge i teške bitke na sudu oko toga tko će dobiti skrbništvo nad djecom, glumac je dobio bitku za zajedničko skrbništvo što mu je bivša supruga osporavala tražeći da isključivo ona brine o Maddoxu, Paxu, Zahari, Shiloh, Vivienne i Knoxu. 

Brangelina brakorazvoda sapunica nakon četiri godine mogla bi trajati još šest i postati najduža u Hollywoodu

Brad Pitt i Angelina Jolie s djecom u vrijeme bračne sreće | Autor: Shutterstock Shutterstock

Sudac John Ouderkirk koji je presjedavao slučajem, donio je odluku nakon detaljnog preispitivanja svih argumenata te presudio da Angelininom svjedočenju nedostaje vjerodostojnosti u mnogim važnim područjima i da trenutno važeću odluku od skrbništvu (sva su djeca do sada bila s majkom) treba izmjeniti odnosno presudu prilagoditi potrebama te ona mora biti prvenstveno u interesu djece. 

To je sve što je Brad želio, da zajedno skrbe o djeci i bilo je veliko olakšanje što je sud presudio u njegovu korist. Nevjerojatno je sretan, jedva čeka da provede više vremena s djecom. Naravno, Angelina nije sretna s presudom. Vjeruje da ovo nije bilo "pošteno suđenje, da je sud nepropisno izuzeo njezine dokaze relevantne za dječje zdravlje, sigurnost i dobrobit, presudne za vođenje njenog slučaja", stoji u sudskim dokumentima.

Angelina Jolie s djecom | Autor: Shutterstock Shutterstock

Angelina je više puta govorila o obiteljskom nasilju te tvrdila da ga može dokazati. Očito na sudu nije iznijela te dokaze i optužbe očito nisu provjerene i nisu potkrijepljene, moglo bi se zaključiti iz presude. 

Brad Pitt je opet sam - potvrđeno je da je veza s Nicole završena

Angelina je također željela da sudac John Ouderkirk bude izuzet sa slučaja zbog toga što je navodno osobno povezan s Bradom u drugim slučajevima, što, smatrala daje Bradu nepravednu prednost u bitci za skrbništvo. Njezin zahtjev za drugim sucem odbijen je u studenom. Kako u sudskim dokumentima stoji kako je ova presuda privremena. Pa tako, ako se neka od strana žali i/ili donese nove dokaze još je podložna izmjeni. Čini se da ćemo gledati i nove nastavke Brangelina borbe za djecu.  

Photo: Shutterstock

Komentari 0