Life&style
Boutique store the meat

Boutique store 'the meat' nije samo vrhunska gastro destinacija već i primjer dobrog dizajna

  • Zagreb je dobio jedinstveno mjesto koje nije samo "obična mesnica" makar se sve vrti oko mesa
  • U boutique storeu the meat uz gastronomsko iskustvo svatko može postati pravi chef i u svojoj kuhinji!
  • U pomno biranom asortimanu pronaći ćeš vrsne proizvode s hrvatskih pašnjaka, no ova trgovina je zbog svog uređenja užitak i za oko

„Obične“ trgovine i djelatnosti koje nude posebnije iskustvo, proizvode i sadržaj sve su češći način kojima se i naizgled sasvim obična obaveza, poput kupovine mesa, pretvara u pravi užitak! Upravo jedno takvo mjesto je i boutique store the meat, jedinstveno mjesto koje ide korak dalje od obične mesnice.

''Ono čime se ponosimo je da ono što propagiramo i zagovaramo, to zapravo i živimo, a ovdje to i pokazujemo. Vodimo se konceptom od polja do stola, inzistiramo na izvrsnosti i strogo držimo računa o tome da sve bude najsvježije. Upravo zbog naše filozofije prema kojoj želimo ponuditi samo najbolje, ne želimo raditi nikakve kompromise i nadamo se da će ljudi to prepoznati'', istaknuo je Denis Matijević, vlasnik slatinske Mesoprerade i mesnice the meat

Boutique store the meat | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Mesnica the meat

U the meatu ćeš pronaći pomno birane proizvode

Uz domaće proizvedeno meso i proizvode od autohtone crne svinje, u mesnici the meat nude se i mesne prerađevine poput čvaraka, slanine, kulena i raznih kobasica, a imaš priliku pronaći i selekciju odabranih začina, svježih ulja i kvalitetnih vina. Uz to, dio asortimana u the meatu dolazi i u posebnom pakiranju koje može biti i odličan poklon za velike mesne gurmane! 

Boutique store the meat | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Asortiman mesnice the meat

Dodatna posebnost boutique storea the meat je i dry age asortiman i marinirano meso po recepturi chefa same mesnice, Nenada Komesa. Ovaj dio asortimana svakako vrijedi iskušati jer ne zahtijeva preveliku pripremu kod kuće, već je dovoljno samo završiti termičkom obradom pripremljene namirnice i sve će biti spremno za pravi gastronomski užitak.

Boutique store the meat | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Mesnica the meat

Ideje za pripremu ukusnih mesnih jela u the meatu će ti već i same doći, no ako nisi sigurna, savjete ili poneki trik za savršenu pripremu jela uvijek možeš zatražiti i od educiranog osoblja the meata.

Boutique store the meat | Autor: Instagram @lela.design Instagram @lela.design Interijer mesnice the meat

Boutique store the meat možeš posjetiti u Vlaškoj ulici 64, a mesni asortiman u moderno uređenom ambijentu koji garantira jedinstvene okuse zasigurno će te oduševiti!

Možda vas zanima Ovu je namirnicu važno uključiti u prehranu ako želiš biti zdrava i fit Rubrika Life&style Life&style
 
Photo: Instagram @lela.design

Komentari 0