Life&style

Botanički vrt u Zagrebu organizira drugu godišnju rasprodaju viška biljaka, donosimo sve detalje

  • Botanički vrt PMF-a u Zagrebu ove subote organizira drugu godišnju rasprodaju biljaka
  • Cijene će se kretati od 10 do 200 kuna, ovisno o starosti, veličini i vrijednosti, odnosno rijetkosti vrste i kultivara
  • Evo kako će izgledati prodaja biljaka i što će se moći kupiti

Za sve one koji žele osvježiti svoj dnevni prostor novom biljkom i obogatiti svoju zelenu oazu imamo odlične vijesti. Naime, Botanički vrt PMF-a u Zagrebu ovu subotu, 8. listopada, održat će drugu godišnju rasprodaju biljaka gdje će svatko moći pronaći nešto za sebe i to super povoljno. Cijene će se kretati od 10 do 200 kuna, ovisno o starosti, veličini i vrijednosti, odnosno rijetkosti vrste i kultivara.

Možda vas zanima Razgovarali smo s ponosnom vlasnicom najčarobnijeg sobnog cvijeća, samo orhideja je 120 Rubrika Life&style Life&style

Prodaja će se odvijati u zapadnom dijelu Vrta, odnosno u dvorištu uz kolni ulaz Vrta u Runjaninovoj ulici. U prodajni centar se ulazi s južne strane kolnog ulaza, dok se izlazi na mala vrata na sjevernoj strani.

 | Autor: Facebook Botanički vrt PMF-a u Zagrebu Facebook Botanički vrt PMF-a u Zagrebu

Koje biljke će se moći nabaviti na drugoj rasprodaji?

Na drugoj rasprodaji od biljaka će se moći pronaći sobno (stakleničko) bilje, sukulenti (kaktusi, mlječike...) i mesožderke, kao i ostatak biljaka koje su ostale od prve rasprodaje, među kojima su: rizomi (podanci) kultivara perunika, manja količina raznih drvenastih biljaka (grmovi i stabla) i vrtnih trajnica.

7 fantastičnih Instagram profila koje će obožavati svi koji vole cvijeće i vrtlarenje

Iz Botaničkog vrta najavljuju kako je potrebno uzeti svoje vrećice, cekere ili torbe jer se vrećice neće moći kupiti. Također savjetuju da se automobili parkiraju u Runjaninovoj i Crnatkovoj ulici jer nije moguć ulaz automobilima. Što se tiče plaćanja, ono je moguće i gotovinom i karticom.

 

Photo: Instagram @houseplantclub

Komentari 0