Life&style

Blagdanska delicija: zagrebačka Korica u ponudi ima novi cruffin s kremastim gingerbread punjenjem

  • Korica je definitivno svima jedna od najdražih adresa kada su u pitanju slasne krušne delicije
  • Cruffin iz Korice slovi kao jedan od najboljih u gradu, stoga nas je vijest o tome da je trenutno u ponudi varijanta s gingerbread okusom – neopisivo razveselila
  • Možete samo zamisliti koliko je okus neodoljivo dobar, a kako ne bi stalno na tome, i isprobajte ovu blagdansku poslasticu

Gingerbread je tradicionalni tip slastice koja je karakteristična po bogatim začinima poput đumbira, cimeta, klinčića i muškatnog oraščića. Ova slastica je često povezana s praznicima, posebno s božićnim razdobljem, kada se uglavnom oblikuje u motive kućica ili simpatičnih čovječuljaka. Ipak, nema baš nikakvog razloga da gingerbread okusi ne zažive i u nekoj drugoj varijanti, a mi smo sigurni da će cruffin iz Korice ispuniti sva očekivanja.

 | Autor: Instagram @korica.hr Instagram @korica.hr Foto: Instagram @korica.hr

„Ni najzeleniji Grinch neće moći odoljeti cruffinu s kremastim gingerbread punjenjem, osvježavajućim coulisom od mandarine i spicy sugarsnap cookijem za ekstra toplinu“, stoji u opisu Instagram posta na kojem je ova poznata craft pekarnica objavila svoj novitet. Iz Korice kažu da je okus sličniji paprenjaku, a meka tekstura cruffina s hrskavom koricom - savršeno će upotpuniti ovo gastro iskustvo.

 | Autor: Instagram @korica.hr Instagram @korica.hr Foto: Instagram @korica.hr

S obzirom na to da Korica ima nekoliko različitih lokacija, ako ti se jede ukusni slatki snack ili pak dragu osobu želiš počastiti s istim, već sutra ili za vikend, prošetaj do obližnje adrese i uživaj u preukusnom blagdanskom cruffinu. 

 | Autor: Instagram @korica.hr Instagram @korica.hr Foto: Instagram @korica.hr

Možda vas zanima Slatki gastro vodič: Gdje u Zagrebu kupiti najljepše rođendanske torte? Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @korica.hr

Komentari 0