Life&style

Bivšem dečku pokušala je zabraniti korištenje imena koje je ona poželjela dati vlastitom djetetu

  • Kada je saznala da njezin bivši partner čeka dijete ova se Australka odlučila na nesvakidašnji potez
  • Premda nisu bilu u kontaktu, poslala mu je poruku u kojoj mu zabranjuje korištenje imena koje ona želi dati svom djetetu
  • U tom trenutku nije planirala djecu, no željela se osigurati te je bila iznenađena što su mnogi osudili njezin čin

Jedna je Australka šokirala čitatelje portala Kidspot pričom o poruci koji je poslala svom bivšem dečku nakon saznanja da on očekuje dijete s novom partnericom. Premda je željela ostati anonimna, u svojoj je ispovijesti za spomenuti portal priznala kako je svojim potezom šokirala i bliske prijatelje koji su je zbog istog i osudili.

Opasno, a ne smiješno! Fotografija bebice s manikurom izazvala je lavinu reakcija

Razlog je taj što se bivšem partneru, s kojim inače nije u kontaktu, javila četiri godine nakon prekida veze i to samo kako bi ga obavijestila da svom nerođenom djetetu ne smije nadjenuti određeno ime. U tom trenutku nije bila trudna te nije još planirala imati vlastito dijete, no željela se unaprijed osigurati. Nije znala ni spol djeteta kojeg njezin bivši partner očekuje, kao ni preferira li on doista ime koje je odabrala dok su još bili u vezi.

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Jagoda, Camilla, Blue, Princeza... Koja je još imena zabranjeno dati djetetu u pojedinim zemljama Rubrika Life&style Life&style

"Napisala sam mu da je ime Amelia moje ime za bebu i da ga on ni u kojem slučaju ne smije iskoristiti. Nisam mu čestitala na prinovi, samo sam ga upozorila", kazala je. Priznala je kako nije željela s njim obnoviti kontakt već mu poslati jasnu poruku oko toga koje ime ne bi trebao nadjenuti svom prvom djetetu.

Kada je bliskoj prijateljici priznala što je učinila ostala je iznenađena njezinom reakcijom jer je ona osudila njezin potez. Štoviše, nazvala ga je "besmislenim" i "smiješnim". Autorica ispovijesti je ostala uvjerena u ispravnost svog poteza prema nije vjerovala kako će njezin bivši dečko "namjerno nazvati svoje dijete  imenom koje je ona prethodno odabrala samo da joj napakosti zbog teškog prekida".

 | Autor: Pixsell/Sanjin Strukic Pixsell/Sanjin Strukic

Možda vas zanima Razočarala se zaručničkim prstenom i tražila savjet kako da ga vrati. Evo što su joj odgovorili... Rubrika Život Život

Njezin bivši partner, koga je u svojoj ispovijedi oslovila imenom Mike, nikada nije odgovorio na spomenutu poruku, no glavna akterica priče bila je iznimno zadovoljna kad je nekoliko mjeseci kasnije saznala kako dijete ne nosi ime Amelia. Do danas smatra kako je njezin potez bio primjeren te da joj je pomogao u tome da ostvari svoj plan. Smatraš li ti kako je njezin postupak bio primjeren?

U novoj epizodi showa 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' briljirala je Antonija Blaće

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE.

Photo: Pixsell/Sanjin Strukic

Komentari 0