Life&style
Rob Lowe i supruga Sherly

Bivša dadilja pokušala je Roba Lowea ucijeniti za 1,5 milijuna dolara. On je radije sve otkrio javnosti

  • Činilo se kao da se dadilja s obitelji Roba Lowea razišla u prijateljskom tonu 
  • Međutim, stvari su odjednom krenule naopako; zaprijetila da će u javnost iznijeti obiteljske 'tajne', a za šutnju je tražila 1,5 milijuna dolara
  •  

Dadilje u hollywoodskom svijetu nisu jeftine, osobito s obzirom na zahtjevne rasporede slavnih osoba. Na primjer, Beyoncé i Jay-Z plaćali su za svoje dadilje, procjenjuje se, šesteroznamenkasti iznos godišnje. Još gore, rastanak s dadiljom ne završava uvijek dobro, a tek to onda košta novca ili ugleda! To je bio i slučaj s Victorijom i Davidom Beckhamom, koji su upali u probleme sa svojom dadiljom zbog informacija koje su procurile u tisak.

Čini se da je u slučaju Roba Lowea situacija malo složenija. Unatoč prijateljskom razlazu nakon što je sedam godina, na mahove, radila za njih, čini se da se njihova obiteljska dadilja predomislila glede svoje lojalnosti. Zaprijetila je da će iznijeti neke, očito škakljive, informacije u javnost ako ne dobije kompenzaciju od milijun i pol dolara.

Nicolette Sheridan Možda vas zanima Ovih 9 glumaca jako su se naljutili kada su njihovi likovi u hit serijama neočekivano ubijeni Rubrika Life&style Life&style

Vidjeli smo slične stvari u nekoliko različitih prilika - bivši zaposlenici su prijetili da će izaći u javnost, a u zamjenu su tražili novac za 'tihu nagodbu'. S vremena na vrijeme, međutim, slavni uzvraćaju i čine upravo suprotno. To je bio slučaj s Robom Loweom, koji je ispričao svoju stranu priče. Glumac se očito nije uplašio, odbio je platiti, i sam je iznio u javnost problem s dadiljom. 

 | Autor: Netflix Netflix

„Bivša zaposlenica zahtijeva da joj moja supruga Sheryl i ja platimo 1,5 milijuna dolara do kraja tjedna ili će nas oboje optužiti za opaku listu izmišljenih strahota. To je pokušaj da ošteti i ponizi ne samo moju suprugu i mene, nego i naša dva mala sina“, otkrio je Lowe.

Ispričao je u da je spomenuta dadilja radila s obitelji sedam godina i nije pokazivala da postoji ikakav problem. „Ova je žena radila u našem domu i putovala s nama sedam godina, bez ikakvih pritužbi. Zapravo, napustila je druge poslove kako bi se tri puta vratila na posao kod nas. Prije nekoliko tjedana naglo je dala otkaz, ostavivši nas bez zamjene“. Lowe je pokazao SMS poruka koje su tada razmijenili i koje izgledaju kao da dadilja odlazi u dobrim odnosima.

U razgovoru je rekla Loweovoj ženi: „Sheryl, doista mi je žao. Nemam ništa loše za reći o tvojoj obitelji i zaista sam zahvalna za ono što ste učinili za mene tijekom godina. Nadam se da ćemo ovo moći riješiti kao prijatelji. Nisam otišla iz inata ili ljutnje, jednostavno sam morala otići. Neugodno mi je što sam samo ovako naprasno otišla, ali nisam vidjela drugi način.“

Potom nastavlja: „Bili ste veliki dio mog života toliko godina i bit će mi teško napustiti te dečke.“ 

Stvar je na kraju završila na sudu. Međutim, sudski spor Roba Lowea s dadiljom njegovih sinova na kraju nije dobio epilog na sudu. Stranke su ga riješile izvan suda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rob Lowe (@roblowe)

Na početku sudskog postupka Lowe je odbacio nekoliko točaka optužnice. Ali, godinu dana kasnije stvar je konačno riješena, a čini se da je do rješenja došlo izvansudskom nagodobom. Rob Lowe riješio je pravnu bitku s bivšom dadiljom, Jessicom Gibson, nakon jednogodišnje svađe koja je uključivala optužbe za ucjenu i seksualno uznemiravanje, izvijestili su mediji. 

„Obje su strane navodno zatražile da se njihove tužbe odbace, prema sudskim spisima. Odvjetnici obiju strana odbili su komentirati slučaj, tako da nije poznato je li riječ o financijskoj nagodbi.“

Rob Lowe nije jedina slavna osoba koja je imala problema s dadiljom

Nekoliko je slavnih osoba bilo uključeno u dramu u vezi sa svojim bivšim dadiljama. Među onima na tom popisu je i Mariah Carey, koja je u prošlosti imala više od jedne bitke s dadiljom. Jedna se dadilja žalila na nisku naknadu, navodeći da joj nije plaćeno vrijeme putovanja. Druga je dadilja podnijela tužbu zbog svog smiješnog rasporeda, tvrdeći da je tjedno radila od 84 do 120 sati tjedno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

Kao i Mariah Carey, Jennifer Lopez je također izgubila nekoliko dadilja upravo iz tog razloga, s obzirom na zahtjevan raspored.

Sharon Stone također je ušla u parnicu sa svojom dadiljom, odbijajući platiti prekovremeni rad. „Elemen tvrdi da je otpuštena jer je odbila vratiti plaću za prekovremeni rad za koju joj je Stone rekla da je ne zaslužuje“, pisao je CNN. „Stone joj je rekla da je tek u siječnju 2011. saznala od svog računovođe da joj plaća prekovremeni rad kad je radila za praznike ili putovala kako bi se brinula za troje djece, stoji u tužbi.“ 

Stone je završila s protutužbom, a kao i kod Roba Lowea, presuda je ostala tajna.

Gary Burghoff Možda vas zanima Legendarni Radar iz 'M.A.S.H.-a' odbio je milijune zbog obitelji, a evo čime se bavi i kako izgleda Rubrika Stars Stars
Photo: shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Zla osoba
  • manfred

    Zla osoba
  • manfred

    Zla osoba