Life&style

Bira se najbolji radnik/radnica u Hrvatskoj, dobit će nagradu od 100.000 kuna u gotovini!

  • Četvrtu godinu za redom traži se najbolji radnik u Hrvatskoj. Znaš li savršenog kandidata?
  • Pored osjećaja ponosa, dobitnik će kući ponijeti i nagradu u iznosu od čak 100 tisuća kuna u gotovini 
  • Bez brige, postoje nagrade i za drugo i treće mjesto, a prijave za najbolje ove se godine primaju do 26. rujna

Ako imaš kolegicu ili kolegu na svojemu poslu koji se posebno ističu po marljivosti, zalaganju i odnosu prema radu, onda bi ona/on mogli biti savršen kandidat za najboljeg radnika i ponosno uzeti nagradu od 100.000 kuna. 

Riječ je o projektu Mali svjetionik koji svake godine daje nagradu onim najboljima. Bira se osoba koja služi kao primjer i uzor drugima po marljivosti, zalaganju i odnosu prema radu. U priopćenju projekta Mali svjetionik kažu da, kao što je svrha svjetionika pokazati put i pružiti optimizam, tako je svrha ove nagrade pokazati Hrvatskoj one ljude čija osobnost inspirira i ulijeva nadu ne samo u budućnost, već i u sadašnjost. 

Možda vas zanima Što se dogodi kad žene prestanu obavljati kućanske poslove? Kampanja #JutrosSamStala poziva nas da podijelimo priče Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Shutterstock Shutterstock Žena udubljena u posao

Sve će funkcionirati tako da javnost prijavljuje i putem SMS glasanja bira najboljeg radnika u Hrvatskoj, a cijeli projekt organiziraju i potiču tvrtke Mazars i Tim Kabel, sa Udrugom Partner te zakladom Rhema.Ova nagrada dodjeljuje se već četvrtu godinu, a osim glavne nagrade od 100.000 kuna u gotovini postoje i nagrade za drugo i treće mjesto u iznosu od 10 i 5 tisuća kuna. 

Rad prije 10 sati ujutro jednak mučenju, dokazalo je istraživanje!

Prošlogodišnja najbolja radnica je zaposlenica Tiska Ivanka Pole, koja je tako zaslužila 100.000 kuna u gotovini. Ne čudi nas što je proglašena upravo žena, jer na kraju krajeva, one su te koje uz posao i kod kuće ček još jedna smjena. Za odgoj djece, kućanske poslove, kuhanje, peglanje i sve one "mrske" nam poslove itekako zaslužujemo priznavanje. Možda će i ove godine tako najbolji radnik, ponovno biti, radnica. 

5 presudnih stvari koje sam naučila od čišćenja kuća kako bih uzdržavala svoju djecu Možda vas zanima 5 presudnih stvari koje sam naučila čisteći tuđe kuće da prehranim djecu Rubrika Life&style Life&style

Prijave za najbolje ove se godine primaju do 26. rujna, glasanje za najbolje između top 10 kandidata je od 25. listopada do 7. studenog, a proglašenje najboljeg radnika ili radnice 12. studenog. Znaš li savršenu kandidatkinju? 

Photo: shutterstock

Komentari 0