Life&style

Biljkoborci imaju genijalnu igru za parove i one koji će to možda tek postati

  • Obožavamo priče koje odišu kreativnošću, posebnošću i djetinjom razigranošću, a posebice kada nastaju na domaćem tlu
  • Jedna koja nas već godinama oduševljava jesu Biljkoborci, simpatična ekipa kojaredovito nudi nešto originalno i drugačije, poput svoje igre za zaljubljene - Kratkog spoja
  • Direktorica Biljkoboraca, Marina Andrijašević, otkrila nam je kakve su reakcije na nju, što nam još spremaju te gdje ju sve možemo nabaviti

Od svih priča ovoga svijeta, najdraže su nam one koje odišu kreativnošću, posebnošću i obiljem djetinje razigranosti koju oni koji ih pišu kroz svoj rad zadržavaju koliko god godina imali. Posebno nam je drago kada je neka takva priča nastala na nerijetko  nemilosrdnom domaćem tlu, a ako se k tome još vodi principima održivosti, to je samo šlag na vrhu torte. 

 | Autor: Biljkoborci Biljkoborci  | Autor: Biljkoborci Biljkoborci

Sve to i još puno više je genijalna ekipa okupljena pod imenom Biljkoborci, a koja sebe kroz simpatičan statut opisuje kao one koji su aktivni stanovnici planete Zemlje koji se trude popraviti nešto kada vide da ne štima, kao zaštitnike slabijih i čuvare prirode i društva, kao one što vjeruju u znanost i svijet gledaju kroz zelene naočale, svjesni da biljke liječe planet, ali i nas ljude. A osim što vole ubirati vlastitu hranu, saditi gdje kod, što god i kada god mogu bez da ih zemlja pod noktima i najmanje smeta, uvijek smišljaju neke odlične proizvode i ideje, poput svoje igre 'Kratki spoj' koja je oduševila sve koji su je zaigrali.

Možda vas zanima Domaći brend osmislio je najgenijalniju društvenu igru bez koje ne smije proći nijedna djevojačka Rubrika Life&style Life&style

Ova ljubavna igra za hrabre namijenjena je i parovima koji se već dobro znaju i onima koji se ne boje upoznavanja, a cilj joj je doći do najbitnijih zaključaka koji su jedinstveni za jedan par, na putu do čega će se odlično zabaviti, raznježiti i zbližiti. Sastoji se od 2 Voligrafa s različitim pitanjima, Ljubavnog kruga u kojem se zaključci iz Voligrafa bilježe na sažet i kreativan način, Buketa iz budućnosti kao živog spomenika Kratkom spoju te jedne Ljubavne baterije, namijenjene da ju se nosi u džepu ili pretinuc novčanika, ne bismo li uvijek imali nešto ljubavno sa sobom. 

 | Autor: Biljkoborci Biljkoborci  | Autor: Biljkoborci Biljkoborci

Godina je dana proletjela otkako su Biljkoborci igru ponudili domaćem tržištu, s velikim nestrpljenjem iščekujući reakcije, a danas, kaže mi direktorica Marina Andrijašević, više nisu samo uvjereni da imaju super proizvod, već im redovito pristižu pozitivne recenzije koje to i potvrđuju. "Bili smo turbo-uzbuđeni dok smo ga stvarali, no isto smo tako bili 'u drami' dok nam nisu počele stizati prve reakcije. Srećom, raspametile su nas jer su sve redom bile super, a među recenzijama se našlo svačega. Neki su nam zahvaljivali što im je igra ubrzala prekid veze (da, da, bilo je i toga!), a drugi jer su dodatno produbili odnos, no bitno je to da su sve stvarno bile pozitivne i dale nam vjetar u leđa za nastavak rada na engleskoj verziji. Radimo i dalje na njoj, prijevod nam je spreman, ali malo je redizajniramo za lakši međunarodni shipping. Obzirom da smo po habitusu kreativci i sanjari, ne bi vam trebalo biti čudno kad kažemo da nam se ne žuri, i da očekujemo da ta internacionalna verzija ugleda svjetlo dana tek krajem 2024.", priznaje.

Možda vas zanima Mama i kći pretočile su najljepše mirise 10 hrvatskih gradova u najčarobnije mirisne svijeće Rubrika Life&style Life&style

Što se pak domaćeg tržišta tiče, prodaja je nadmašila njihova očekivanja pa su im u njihovom vlastitom webshopu zalihe presušile, no spremni su za nove radne pobjede i obnavljanje zaliha pa će tako svoj webshop uskoro napuniti svim svojim proizvodima, uključujući i Kratki spoj, te ga ponovno otvoriti već 25. rujna. A u međuvremenu kratki spoj možemo nabaviti u Planetopiji i Đardinu u Zagrebu.

Photo: Biljkoborci
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    bolje nego monopol