Life&style
Frances Fisher

Bila je u 'Titaniku', rodila dijete Clintu Eastwoodu, hodala s Clooneyem. Sada je neprepoznatljiva sa sijedom kosom...

  • Glumačka zvijezda, koja je prije imala bujnu, ali crvenu kosu, ima slavne prijateljice poput Cher, Jane Seymour i Jessice Chastain, glumila je u nekoliko desetaka filmova
  • Ovih je dana neprepoznatljiva s dugom valovitom i sijedom kosom - ali joj odlično stoji!
  • Ttko je ova 72-godišnja zvijezda? Kad vidiš stare slike, vjerojatno ćeš se sjetiti...

Glumila je u epskom filmu 'Titanik' s mlađahnim kolegama Leonardom DiCapriom i Kate Winslet. Ova holivudska veteranka također ima dijete s Oscarom nagrađenim glumcem i redateljem Clintom Eastwoodom - kćer Francescu koja je također u show businessu. Zvijezda, koja je prije imala tamnocrvenu kosu, ima gomilu slavnih prijateljica te godinama radi u kazalištu te na filmu i ima doista bogatu karijeru.  

 | Autor: PR PR Foto: PR, Frances Fisher i Kate Winslet, Titanik

Pojavila se na premijeri filma 'The Substance' Demi Moore u Los Angelesu i bila je gotovo neprepoznatljiva s dugom valovitom sijedom kosom. Tko je ova 72-godišnja glumica koja je glumila u više od dvadeset filmova? Riječ je o Frances Fisher.

Frances Fisher | Autor: Profimedia Profimedia Frances Fisher

Glumačka karijera i privatni život Frances Fisher 

Fisher je hvaljena i nagrađivana glumica koja je vjerojatno najpoznatija po ulozi stroge mame Kate Winslet u filmu 'Titanik'. Karijeru je započela u kazalištu, a kasnije je glumila detektivku Deborah Saxon u CBS-ovoj dnevnoj sapunici 'The Edge of Night' (1976. – 1981.). Na filmu je poznata po ulogama u filmovima 'Unforgiven' (1992.), 'Istiniti zločin' (1999.), 'Kuća pijeska i magle' (2003.), 'Laws of Attraction' (2004.), 'Kraljevina' (2007.), 'Dolina nestalih' (2007.), 'Jolene' (2008.), 'Odvjetnik iz Lincolna' (2011.) i 'The host' (2013). Od 2014. do 2015. Fisher je glumila u ABC-jevoj dramskoj seriji 'Resurrection'. Godine 2019. glumila je u HBO-ovoj televizijskoj seriji 'Watchmen'.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia: Najpoznatija uloga iz mladosti: Frances kao poznata komičarka Lucille Ball u filmu 'Lucy & Desi: Before the Laughter'

Godine 1970., kada je Fisher imala 18 godina, udala se za svoju srednjoškolsku ljubav Billyja Macka Hamiltona. Razveli su se dvije godine kasnije.

The Goonies Možda vas zanima Kultni film 'The Goonies' vraća se nakon 40 godina! I to s originalnim glumcima Rubrika Life&style Life&style

Glumica je početkom ili sredinom 1990-ih bila u vezi s kolegom iz filma 'Unforgiven, Clintom Eastwoodom. Tada je par dobio kćer, Francescu (1993. godine). Nakon razlaza s Eastwoodom, Fisher je hodala s kolegom Georgeom Clooneyjem 1995. godine.

 | Autor: Profimedia Profimedia Foto: Profimedia; Frances Fisher s Catherine Deneuve i Clintom Eastwoodom

Njezina kći s Clintom, Francesca Eastwood, ima uspješnu vlastitu karijeru. Najpoznatija po ulogama u filmovima kao što su 'Jersey Boys', 'Final Girl', 'Outlaws and Angels', 'M.F.A.', 'The Vault' i 'Old'. Također je bila u reality TV showu: glumila je sa svojom obitelji u reality seriji 'Mrs. Eastwood & Company'. Njezin partner je Alex Wraith i zajedno imaju malo dijete.

Možda vas zanima Drew Barrymore prisjetila se vlastite ovisnosti, a krivac je film 'Trepni dvaput': "Sramila sam se, a ne pijem već 5 godina" Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia

Komentari 0