Life&style

Drew Barrymore prisjetila se vlastite ovisnosti, a krivac je film 'Trepni dvaput': "Sramila sam se, a ne pijem već 5 godina"

  • Drew Barrymore ugostila je u svom talk showu glumicu i redateljicu Zoë Kravitz
  • Barrymore je podijelila kako je tema filma 'Trepni dvaput' Zoë Kravitz 'utjecala na nju osobno'
  • Radnja filma natjerala je Barrymore da razmisli o svojoj burnoj prošlosti, kada je često bila pod utjecajem alkohola

Glumica Drew Barrymore ugostila je Zoë Kravitz u svom dnevnom talk showu i otkrila glumici, koja je debitirala kao redateljica s filmom 'Trepni dvaput', kako je triler „doista utjecao na mene osobno. Alkohol se često pojavljuje u u filmu. Bila sam šokirana kada sam shvatila da sam i ja bila na tom putu, da imam traumu, da sam bila pijanica", otkrila je 49-godišnja Barrymore.

Nadalje je rekla da je gledanje filma „bilo izvanredno putovanje za mene kako bih si oprostila, jer sam se dovodila u situacije u koje se nisam trebala dovoditi. I osjećala sam toliki sram zbog toga, a nisam popila piće pet godina”, rekla je Barrymore. Dodala je: „To nije tek film o stvarima koje nam se mogu dogoditi, nego me natjerao da razmislim o stvarima koje smo sami sebi učinili. Je li postojao ijedan dio tebe koji je bio svjestan toga dok si stvarala ovaj film? Jer toliko se poruka ovdje iznosi", rekla je.

Nakon što je odgovorila, „Da, apsolutno", Kravitz je dodala: „Opijati su bili način da se likovi dovedu na najranjivije moguće mjesto. Kada se prepustiš i izgubiš se, stvari tako lako izmaknu kontroli. Kada si dopustimo da budemo u takvim situacijama, toliko je sramote“, nastavila je. „Dakle, griješimo, činimo si zlo, drugi nam čine zlo, a često smo prepušteni sami sebi da se nosimo s posljedicama“, objasnila je zvijezda 'Malih laži'.

U filmu 'Trepni dvaput', za koji je Kravitz i koscenaristica, glumi njezin zaručnik Channing Tatum kao Slater King, tehnološki milijarder koji pokušava popraviti svoj imidž nakon što je optužen za zločin. Na gala svečanosti Slater upoznaje konobaricu Fridu (Naomi Ackie). Ubrzo odvodi nju, prijateljicu (Alia Shawkat) i druge žene na svoj privatni otok sa svojom muškom ekipom (glume ih Christian Slater, Simon Rex, Haley Joel Osment i Levon Hawke).

Kate Winslet Možda vas zanima Evo što je Kate Winslet odgovorila kad su joj rekli da sakrije te 'šlauhove' na trbuhu Rubrika Life&style Life&style

Kravitz, koja se prošle godine zaručila za Tatuma, izjavila je u intervjuu da je bilo „strašno gledati muškarca kojeg voli kako glumi negativca. A glumio ga je tako dobro.“

Film 'Trepni dvaput' trenutačno igra u našim kinima.

Možda vas zanima Drew Barrymore odlučila je prodati svoju bajkovitu 'kolibu' u Hamptonsu. Dugo nismo vidjeli savršeniju Rubrika Life&style Life&style
Photo: Profimedia

Komentari 0