Life&style

Bikove, rakove i djevice očekuje sjajan tjedan, ali neki znakovi su u ozbiljnim problemima

  • Što još želiš napraviti, počistiti i dovesti u red do kraja astrološke godine? 
  • Evo što ovaj tjedan očekuje tvoj horoskopski znak 
  • Napravi popis i budi oprezna!

Hm, možda ćeš morati napraviti još nekoliko stvari prije nego što započneš novu astrološku godinu 20. ožujka - pod vladavinom Saturna, našeg planeta strogih učitelja matematike. Ne brini, sve što nastane iz ljubavi proći će testove.

Ribe

Ovo su zadnji dani tvog rođendanskog mjeseca i posljednji dani drevne astrološke godine kojom je vladao mjesec. Nije ni čudo, postaješ sentimentalna. Venera i Merkur su također u tvom horoskopskom znaku - ovo je doista idealno vrijeme za kreiranje vrlo općenitog popisa, tako reći inventara. Zabavi se brojeći, analizirajući i osjećajući! I od srca ti sretan rođendan!

via GIPHY

Ovan

I za ovna je sada važno jako dobro pripremiti se za ovu kozmičku vožnju. Naime, s prijelazom u tvoj horoskopski znak, sunce prelazi osobito osjetljivu točku, takozvani kozmički rascjep - točku na kojoj se životinjski krug zatvara. Ili upravo otvara. To je uvijek vrlo osjetljiv trenutak, elementi se također prebacuju iz vode u vatru. Osim toga, Mars u blizancima također će divljati 21., zato jako dobro raspodijeli energiju. Odmaraj što je moguće više i malo pričekaj s ozbiljnim odlukama. 

Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi do kraja godine ostvarit će svoje snove, tako kažu zvijezde Rubrika Life&style Life&style

Bik

Dakle, ako ti netko stavi čuveni crveni Hermès šal pred nos, rekli bismo: nema garancije da ćeš jurnuti. Naime, već si toliko zagrijana i kiptiš – ne treba ti poriv da bi htjela nešto napraviti. Želja za akcijom jača je od tebe i to je dobra stvar! Uhvati energiju bika za rogove, potraži bujnu livadu za nju i počni stvarati. Nemoj zaboraviti sljedeće: svi kreativni procesi započinju s praznim listom papira. Na svim razinama… A onda: samo naprijed! 

Blizanci

Još nismo razgovarali o vrlo ključnoj i doista vrlo važnoj stvari. Prije nekoliko dana se Mars, znaš, crveni planet kojem su dodijeljeni rat i tjelesna ljubav, preselio u tvoj horoskopski znak. Očekuje se da će se ova energija zadržati u tvom životu do 23. travnja. Pitanje je samo u kojem obliku - bilo kao posebno kratak osigurač, izuzetno slabi živci ili pak bomba u krevetu. Uzde su u tvojoj ruci. Ne drži ih neki planet, samo ti!

via GIPHY

Rak

Uhhh. Energije su pomalo, moglo bi se reći, sablasne do hardcore  maglovite. Do posljednjih nekoliko dana si još uvijek bila potpuno u svom paralelnom svemiru sanjajući makar da si na bazenu (ako već nisi doista bila). Kozmičko vrijeme okreće se oko 20. ožujka, pa se pripremi za višedimenzionalni skok od elementa vode izravno do elementa vatre, od horoskopskog znaka ribe do horoskopskog znaka ovna. Molimo te da uopće ne skidaš svoj vrući kupaći kostim. Fino ćeš plivati ovih dana - uz uspjeh na ljubavnom i poslovnom planu. 

Ova četiri horoskopska znaka su najnestrpljivija - oni žele sve sad i odmah!

Lav

Možemo ti reći samo jedno: ima nade! Svatko će shvatiti da si proteklih nekoliko tjedana doista bila previše emotivna. Čak i za tebe, kraljicu drame s najvećim srcem u cijelom zodijaku, bilo je malo previše osjećaja. Vrijeme je da malo staneš na loptu. Na primjer, skuhaj si nešto fino, popij koju čašu finog vina… Možeš fino guštati i ako si solo. Bez brige, uskoro bi se, kad najmanje očekuješ, mogao pojaviti onaj pravi. 

Djevica

Merkur, naš šef za komunikaciju, stigao je zajedno sa suncem i dragom nam Venerom. Svo troje vise na bazenu, odnosno u horoskopskom znaku sentimentalne ribe. Možeš praktički gledati kako ti raste sirenin rep. Kako bi to spriječila, bilo bi najbolje kad bi se pokušala dobro koncentrirati usprkos svoj magli u glavi i nejasnim mislima. Naime, još uvijek nema niti jednog planeta u padu i sada je doista jedinstvena faza stvaranja! Iskoristi svoju kreaciju i pokaži na poslu koliko si sposobna i marljiva. 

via GIPHY

Vaga

Vage su vrlo jako pod utjecajem Venere i ljubavi. Venera je još uvijek u horoskopskom znaku ribe i pliva gore-dolje u divljim valovima sa suncem (i našim šefom komunikacije Merkurom). Stoga se nemoj iznenaditi ako si u vrlo, vrlo emotivnoj kreativnoj fazi. I to je super! Nemamo ti što drugo reći, osim: uživaj! 

Ova četiri horoskopska para ne bi trebali biti niti prijatelji, a kamoli u ljubavnoj vezi

Škorpion

Venera i Merkur lutaju kroz emotivni i vodeni horoskopski znak poput tvojeg. Stoga se nemoj iznenaditi ako se s vremena na vrijeme pojavi neko blago iz prošlosti. Od tih darova napravi zlatne bisere za budućnost! Uskoro ćeš prosperirati na svim poljima! 

Strijelac

Dobra stvar kod planeta, koji se trenutačno kreću u znaku ribe (Sunce, Merkur, Venera), je ta što ti je doista puno lakše upoznati svoje osjećaje. Naravno da ni to nije jednosmjerna ulica i to se događa, kao često u životu, u ravnoteži i pravilnoj dozi. Dopusti sebi poneku sentimentalnost. Dopušteno je i nekoliko suza. Radosnica… 

via GIPHY

Jarac

Ovaj tjedan ponovno vladaju doista velike emocije - čak i ako ti je potajno muka od posljednjeg mladog mjeseca, vrijeme riba još nije gotovo. Venera i Merkur pridružili su se suncu i uistinu je pravi trenutak u godini da si priznaš osjećaje. A možda da napraviš korak više i priznaš ih nekome drugome, osobi koja je jako bliska tvom srcu. Ljubav je u zraku…

Vodenjak

S obje noge si već u budućnosti! Takvi su vodenjaci! I to je dobro... Nekako ti sve ide od ruke zadnje vrijeme, a zvijezde ti se i dalje lijepo smiju i bodre te. Iskoristi to maksimalno. Pazi jedino na promjene raspoloženja, jer to je jedino što te sada može izbaciti iz takta. 

U novoj epizodi showa "miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima" briljirale su Mila Elegović i Marija Borić

Cijelu epizodu pogledaj OVDJE

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Johnbest

    Treba li vam kredit? Ekstremni zajmovi su vam dostupni i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i vi ćete biti zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-pošta: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su ... prikaži još!
  • Avatar Butterfly1991

    Butterfly1991

    Kao Skorpijica, jedva cekam tu bisernu ogrlicu ❤️